Luba Uitzendbureau

Operator chemie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie als operator ga jij aan de slag voor een leuke werkgever binnen de chemische industrie. Door jouw werkervaring in deze richting, weet jij als geen ander hoe om te gaan met diverse chemische stoffen en de daarbij horende veiligheidsmaatregelen. Je gaat aan de slag met het afvullen van vaten en tanks, het voorzien van de juiste informatie en je helpt je collega's een handje waar nodig. Heb jij ervaring met het mixen en mengen van chemische stoffen? Ook daarin zijn, afhankelijk van jouw ervaring, (op termijn) mogelijkheden voor. Het leuke aan dit bedrijf is, dat je komt te werken in een hecht team. Iedereen staat voor elkaar klaar en werkt graag voor langere tijd bij dit bedrijf. Wat het bedrijf uniek maakt is dat je gaat werken in dagdiensten. Nu vraag jij je natuurlijk af, waarom is dit uniek? In de chemische sector komt het vrijwel nooit voor dat je alleen dagdiensten kunt werken. Dus ben jij op zoek naar meer balans, rust en regelmaat? Dan sluit deze vacature zeker bij je aan.

Je krijgt bij dit bedrijf een goed salaris en na één halfjaar word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf. Dat is iets moois om naar uit te kijken toch?

Wat wij bieden

  • Een baan als operator in dagdiensten
  • Een goed startsalaris
  • Reiskostenvergoeding
  • De mogelijkheid om extra certificaten te behalen zoals een heftruckcertificaat

Wat wij vragen

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen de chemische industrie of vapro A
  • Een goed verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit in de chemische industrie. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan een veilige en prettige werkomgeving. Je komt te werken in een gemotiveerd team van logistieke en productie collega's en het betreft een functie waarin je voor langere termijn aan de slag kunt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau