Luba Uitzendbureau

Loods medewerker

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam
25 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor een leuk bedrijf in de maritieme sector zijn wij op zoek naar een loods medewerker die fysiek zwaar werk gaat verrichten en graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent hard aan het werk om grote stroppen te splitsen en persen. Je test de haken en stroppen op hun draagkracht en gaat aan het werk met haspels met staalkabels om ze verzendklaar te maken voor de klanten. Je gaat dus werken met zware materialen. Daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent! Wanneer je nog geen ervaring hebt, maar het in je hebt om deze functie uit te voeren, zal je begeleiding krijgen van de voorman. De werkgever is op zoek naar iemand die in ieder geval Engels spreekt doordat ze gelegen zijn aan de haven. Er heerst een gezellige sfeer in het team, maar er wordt wel hard gewerkt. Gelukkig, ben jij niet bang om je handen vuil te maken!

Het betreft een fulltime baan (40 uur) van maandag- vrijdag met werktijden van 07:00-15:30. Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf!

Wat wij bieden

 • Een goed van ? 2200 bruto per maand;
 • Bij goed functioneren kun je voor langere tijd aan de slag bij het bedrijf of zelfs overgenomen worden!
 • Doorgroeimogelijkheden op langere termijn;
 • Je komt te werken in een gezellig bedrijf;

Wat wij vragen

 • Je bent fysiek fit om zwaar werk te verrichten;
 • Je bent per direct beschikbaar;
 • Je wilt graag aan de slag in de haven en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Alleen Engelstalig is ook mogelijk!
 • Je bent in staat om zelf op locatie (op Heijplaat Rotterdam) te komen en beschikt door de locatie over eigen vervoer;

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is leverancier van staalkabel(stroppen) en andere hef-, hijs-, en verankeringsmaterialen en- diensten voor de maritieme offshore industrie (groothandel). Hun expertise omvat de productie van gelegde heavy-lift kabels en Vlaamse-Lock-stroppen, het testen van de kraanbelasting, certificering en inspectiediensten. Het bedrijf maakt deel uit van een grote groep van bedrijven die strategisch gelegen zijn in o.a. Nederland, de VS, Singapore en Qatar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau