Luba Uitzendbureau

Expediteur Zeevracht

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de volledige organisatie van diverse internationale transporten, via weg, zee en lucht. Je schakelt zowel intern met collega's van andere afdelingen als extern met diverse vervoerders. Bij spoedorders weet jij je prioriteiten te stellen en voor geplande werkzaamheden houd jij het overzicht. Naast het plannen van zendingen verzorg jij ook de benodigde documentatie en verdere afhandeling. Je voelt je thuis in een internationale omgeving en hebt geen moeite met communicatie in het Nederlands en Engels.

In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag overdag. Het betreft een functie voor de langere termijn met mogelijkheid tot overname.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor de langere termijn met mogelijkheid tot overname en een vaste aanstelling
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met luchtvracht, zeevracht of wegtransport
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschrift
  • Je kan je vinden in de competenties: resultaatgerichtheid, teamplayer en pro actief
  • Je dient voor deze functie in de mogelijkheid te zijn een VOG aan te vragen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is internationale logistiek dienstverlener. In Vlaardingen kom je terecht in een klein, gezellig team met een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hier heerst een typisch Rotterdamse werkmentaliteit met korte lijnen binnen een platte organisatie. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Tijdens de pauzes kun je een pijltje gooien op het dartbord en op vrijdag wordt de week vaak gezellig afgesloten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau