Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker bij dit groeiende bedrijf in Maassluis ben jij voornamelijk bezig met het inpakken van orders. Je pakt de orders handmatig in en sealt de pallets in met een machine. Doordat je de orders handmatig in pakt is het belangrijk dat jij fysiek fit bent. Het kan voorkomen dat de orders max. 30 kg wegen, maar dit is niet het standaard gewicht. Je komt te werken in een klein team met positieve medewerkers die houden van hard werken.

Jouw dag begint om 08.00 en eindigt om 17.00 uur. Bij goed functioneren word je overgenomen door het bedrijf.

Wat wij bieden

  • Je kunt rekenen op een goed salaris
  • Een baan in een prettige werkomgeving
  • Een baan waarin je jouw energie kwijt kunt
  • Een baan voor langere tijd

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek fit
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je wil graag in de buurt van Maasluis werken

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste van Nederland (en BelgiŽ) op het gebied van toilet hygiŽne. Binnen 2 jaar zijn ze door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar klanten gegroeid tot de grootste. Het bedrijf is gevestigd in Maasluis en heeft hier onlangs een nieuwe vestiging geopend. Er heerst een informele sfeer en je werkt in een prettige werkomgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau