Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstig werkgever is op zoek naar een magazijnmedewerker die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt! Als magazijnmedewerker houd jij je bezig met veel afwisselende taken. Zo ga je orders picken en zorg jij ervoor dat de goederen gereed zijn voor verzending. Dit doe je door de goederen in te pakken, te labelen en te sealen. We zeiden afwisseling? Jazeker, want jij bent ook bezig met het laden en lossen van de goederen. Een goed inwerktraject is het halve werk. Je wordt in het begin namelijk bijgestaan door een buddy. Hij of zij neemt jij mee door het magazijn en legt je alles op een goede manier uit. Dit zorgt ervoor dat je al snel de weg binnen ons magazijn weet te vinden! Kortom, een leuke en uitdagende magazijnfunctie binnen een superleuke organisatie!

Wat wij bieden

  • Wekelijkse betaling van je gewerkte uren zolang je via Luba werkt
  • Vakantiegeld bouw je op en dat is zelfs 8.33% als je via ons gaat werken
  • Een vaste mentor die je wegwijs maakt in de werkprocessen van het magazijn
  • Iedere vrijdag om 16.30 uur een gezellige borrel met collega?s

Wat wij vragen

  • Je bent in bezit van een hef en/of reachtruckcertificaat (of bereid om deze via Luba te behalen)
  • Je bent in het bezit van een VCA Basis (of bereid om deze via Luba te behalen)
  • Je beheerst voldoende de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie gespecialiseerd in opslagoplossingen voor magazijnen. Het assortiment strekt zich uit van palletstellingen en tussenvloeren tot steekwagens en kunststof bakken. Zo leveren ze de meest voorkomende artikelen vanuit een voorraad van ruim 12.000 m2. Zowel nieuwe als jong-gebruikte magazijnstellingen. Het is een relatief jonge, dynamische, ambitieuze en snelgroeiende organisatie waarbij je komt te werken in een hecht en over het algemeen jong team, met veel aandacht voor ?het werkgeluk? en persoonlijke ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau