Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je begint elke dag met een dag opstart, zo weet je precies wat er vandaag van je verwacht wordt. Je gaat snel aan de slag want je hebt weer een boel bestellingen te verwerken. Er is al een vrachtwagen met nieuwe producten langs geweest, daarom ga je snel aan de slag want je hebt weer een hoop bestellingen te verwerken.

Je start eerst met het controleren van de binnengekomen goederen. Je checkt onder andere of het gewicht klopt, de aantallen juist zijn, het juiste product is en of de temperatuur goed is. Deze producten plaats je vervolgens met de palletwagen in de stellingen. Doordat jij alles goed inruimt, kunnen de orderpickers de producten die door de klanten besteld zijn snel verzamelen. Dankzij jou pakken zij niet mis!

Na de lunch pak je wat andere werkzaamheden op die ook horen tot jouw takenpakket. Denk hierbij aan: het reinigen van de kratten met behulp van een krattenwasmachine en de wasruimte schoon houden, het orderpicken van goederen uit het magazijn, de producten controleren die klaar staan om verzonden te worden en het magazijn schoon houden.

Wat wij bieden

  • Een leuke parttime functie van 15 tot 40 uur per week
  • Een verzorgde lunch bereid met eigen verse producten
  • Regelmatig gezellige bedrijfsuitjes
  • Een uurloon van ? 11,31 (21+ jaar)

Wat wij vragen

  • Jij vindt het geen probleem om in een koude omgeving van 4 ? te werken
  • Jij bent minimaal 1.70m en je hebt geen problemen met fysiek zwaar werk
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken levert versproducten aan diverse winkels in de Bollenstreek en Den Haag. Er heerst een informele werksfeer, je werkt met gemotiveerde collega?s en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De meeste collega's komen uit de regio en zijn woonachtig in de omgeving van Noordwijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau