Luba Uitzendbureau

Scheepstimmerman

Details van de functie

Logo Over het werk

Als scheepstimmerman werk je aan unieke zeiljachten van hoofdzakelijk Nautor Swan, J-Boats en Solaris Yachts. Er komen verschillende projecten binnen die uiteen lopen van de inbouw in bestaande zeiljachten, tot de afbouw van nieuwbouw jachten. Maar ook hele grote refits aan unieke klassiekers. Jij werkt op vaste werktijden tussen 08:00-17:00 van maandag tot en met vrijdag.

Jij wordt onderdeel van het refit team en jij kunt zelfstandig werkzaamheden vormgeven, inplannen en uitvoeren. Jij bent probleemoplossend en flexibel want de dag kan wel eens anders lopen dan gepland. Jij hebt affiniteit of ervaring met het zeilen en zeilboten, want jij komt in een klein team te werken waar jij en jouw collega's deze passie delen. Er is ruimte om je te ontwikkelen in nieuwe expertisegebieden waarbij je wordt begeleid door het ervaren team. Je werkt op een mooie unieke locatie in Nederland: in de haven en aan het strand.

Laat deze mooie vacature niet zomaar voorbij gaan, ben jij de scheepstimmerman die ze zoeken? Reageer!

Wat wij bieden

  • Goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vaste werktijden en flexibele verlofuren
  • Werken op een unieke locatie aan het strand en in de haven
  • Mogelijkheid tot zeilen tijdens werktijd met klanten
  • Werken in een laagdrempelig, hecht en professioneel team
  • Ruimte om je te ontwikkelen

Wat wij vragen

  • Jij bent een botenbouwer en hebt ervaring met composiet- of houtbouw
  • Jij bent een teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken
  • Jij hebt affiniteit met zeilen en/of zeilboten

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkplek is een premium jachtwerf waar naast winterstalling ook onderhoud en refits aan hoogstaande zeiljachten worden uitgevoerd. Het is gelegen op een unieke locatie direct aan zee en is gespecialiseerd in Nautor Swan, J-Boats en Solaris Yachts. Het is een nieuw bedrijf met een uniek concept wat zich richt op het ontzorgen van eigenaren van zeiljachten, voornamelijk gericht op wedstrijdzeilers. Binnen dit bedrijf is er zelfs de mogelijkheid om op locatie in het buitenland te werken, en om delivery's te zeilen op de jachten van klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau