Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Dagelijks onderhoud jij het contact met de klanten, voert binnenkomende orders in en vraagt nieuwe offertes aan. Jij kan als geen ander technisch advies geven aan de klanten en ondersteunt jouw collega's van de afdeling verkoop buitendienst. Je bewaakt het afhandelen van het sales proces en ondertussen ook de order voortgang. Bij voorkeur heb je ervaring met het programma exact en Microsoft office. Dat zijn de programma's waar jij onder andere mee gaat werken.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een jong en energiek team
  • Werkplek op de mooiste locatie van de Heijplaat in Rotterdam

Wat wij vragen

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de commercie)
  • Ervaring als sales executive is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Benodigde competenties; stressbestendig, oplossingsgericht en het zijn van een team speler

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een leverancier van staalkabel(stroppen) en andere hef-, hijs-, en verankeringsmaterialen en -diensten voor de maritieme offshore industrie (groothandel). Zij zijn gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam en bevinden zich in het havengebied. Het bedrijf maakt deel uit van een grote groep van bedrijven die strategisch gelegen zijn in o.a. Nederland, de VS, Singapore en Qatar. Op hun locatie in Rotterdam werken zo'n 50 man, waarvan zo'n 20 in de productie. Op deze locatie komen de staalkabels binnen en worden ze gereed gemaakt voor gebruik. Van deze werkgever kun je verwachten dat ze bij het zien van goede inzet, harde werk en flexibiliteit daadwerkelijk in je zullen investeren om door te kunnen groeien binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau