Luba Uitzendbureau

Elektromonteur zonnepanelen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Om 7:00 uur begint jouw dag eerst met een kop koffie en met het team nemen jullie de planning door. Om 7:15 uur rijden jullie met je bus vˇˇr de file uit naar je eerste klus. Je komt aan bij een huis waar 10 zonnepanelen op het dak moeten worden ge´nstalleerd. Terwijl de eigenaar van het huis een kopje koffie voor jullie gaat zetten ga jij samen met je collega alvast de spullen klaar leggen om het dak op te kunnen.

Eerst moet er een steiger geplaatst worden, veiligheid staat natuurlijk voorop! Na het kopje koffie klim jij het dak op en je collega geeft de zonnepanelen aan. De zonnepanelen kunnen op een eenvoudige strip zo op het dak gelegd worden. Zodra alle panelen liggen ga jij of je collega alvast beginnen met kabels trekken. Dit is een wat ingewikkeldere klus en daarom heb je hier wel wat ervaring voor nodig, heb je dat niet? Dan wordt je dat zo snel mogelijk aangeleerd. Zodra de omvormer is geplaatst op zolder worden de kabels doorgetrokken naar de meterkast. Als alles ge´nstalleerd is, leggen jullie de eigenaar van het huis uit hoe de zonnepanelen werken en hoe ze kunnen zien hoeveel ze opleveren!

Na deze klus rijden jullie door naar een agrarisch bedrijf waar de laatste hand moet worden gelegd aan de panelen die van de week geplaatst zijn. Nadat de klussen netjes zijn afgerond rijden jullie de bus terug naar huis. Het afval wat van de zonnepanelen af komt, scheiden jullie in de daarvoor bestemde bakken. Zodra de bus leeg en opgeruimd is, zit jullie werk er ook op!

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan voor langere periode
  • Je kunt per direct beginnen
  • Standaard 40 uur per week werken
  • Een bruto maansalaris van ? 2.350

Wat wij vragen

  • Leergierig, je hoeft het vak nog niet onder de knie te hebben, maar dit wel willen leren
  • Klantgericht, je komt bij de klanten over de vloer en je hoort je hier natuurlijk netjes te gedragen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Geen hoogtevrees en fysiek in orde. Je bent de hele dag boven op daken bezig.

Over het bedrijf

Sinds 2012 is dit bedrijf begonnen met het installeren van zonnepanelen. Er is vele vraag naar zonnepanelen dus er is veel baangarantie in deze branche. Daarom zoekt het bedrijf ook een betrouwbare nieuwe collega! Het team waar je in terecht komt is een jong en gezellig team waarbij naast hard wordt gewerkt ook veel wordt gelachen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau