Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmedewerker reclameborden

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als onderhoudsmedewerker ga je de gehele dag op pad in jouw eigen bus. Ook daardoor is dit een zelfstandige en verantwoordelijke baan. Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden. Je checkt op de route of er hokjes vies zijn of dat ze juist beschadigingen hebben. Op dinsdag en woensdag staat de standaard posterwissel op het programma. De rest van de week rijd jij rond en zorg je dat de bushokjes netjes en schoon zijn. Het is een baan met veel eigen verantwoordelijkheid waar je zelf je tijd mag indelen. Wel is het belangrijk dat alles er netjes bij staat en dat de reizigers er schoon en droog bij staan wanneer ze wachten op het OV! In heel Tilburg ben je werkzaam waardoor je een groot werkgebied hebt.

Wat wij bieden

  • Een toffe baan met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Lekker buiten werken met wisselende werkzaamheden;
  • Een mooi salaris tussen de ? 2200-2350 bruto per maand.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van jouw rijbewijs B;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je vindt het geen probleem om veel alleen te werken en je bent handig.
  • Je mag jouw werkuren per dag zelf invullen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhoud van wachthuisjes voor onder andere bus en tram. In Utrecht heeft dit bedrijf alle wachthuisjes in bezit waar mensen wachten op het openbaar vervoer. Het bedrijf is niet alleen groeiende in de markt in Nederland, maar ook vooruitstrevend! Zo zijn zij de eerste geweest die bushokjes hebben geplaatst met groene daken, hiermee hebben ze internationaal het nieuws gehaald!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau