Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent werkzaam voor een van dé leidende producenten van etiketten op zowel rol en vel. Samen met je collega's houd jij je als productiemedewerker bezig met het wikkelen en rollen van etiketten van grote naar kleine rollen. Dit hele proces gebeurt machinaal. Jouw collega's op de productieafdeling zijn allemaal erg gemotiveerd en werken met een typische Rotterdamse mentaliteit. Om tussendoor even bij te komen van het werken is er een kantine waar je onder andere koffie, thee en soep kan halen. Hier kan je ook genieten van jouw zelf meegebrachte lunch.

Je zal in de eerste 3 maanden goed ingewerkt worden tijdens de dagdienst, dit is van 6:00 tot 14:30. Na deze 3 maanden ben jij er klaar voor om zelfstandig aan de slag te gaan en zal je elke week een 2 ploegendienst gaan werken, dus zowel de dag als de avonddienst. De avonddienst is van 14:30 tot 22:30. De vrijdag is hierop de uitzondering, dan werk je altijd alleen de dagdienst zodat jij en je collega's op tijd aan het weekend kunnen beginnen!

Wat wij bieden

  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
  • Een prettige, collegiale en informele werksfeer
  • Een fulltime dienstverband

Wat wij vragen

  • Je bent gemotiveerd en hebt een enthousiaste instelling
  • Wanneer je ervaring hebt in de productie is dat een pre
  • Je bent woonachtig in óf in de buurt van Capelle a/d IJssel en wilt graag fulltime aan de slag!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft zich ontwikkeld tot een van de leidende producenten van etiketten op rol en vel. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een design studio waar een gemotiveerd team van vakbekwame medewerkers een kwalitatief hoogstaand product garanderen. Op de werkvloer vind je een mix van verschillende soorten mensen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau