Facilicom Solutions

Talent management program junior inkoopconsultant

Details van de functie

Logo Wil jij je verder ontwikkelen op inkoopgebied? Wil jij je tanden zetten in complexe opdrachten bij diverse opdrachtgevers? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom Solutions, onderdeel van Facilicom Group, en wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor onze klanten. We houden ons bezig met het oplossen van facilitaire
 • en vastgoedvraagstukken. We doen dat in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs. Hoe we dat doen? Met een aanpak die mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief is. En bovenal met een grote passie voor het vak.

  Deze functie is onderdeel van ons Talentenprogramma, waarin we jonge talenten in sneltreinvaart willen ontwikkelen tot specialist.

  Wat ga je doen?

  Als inkoopconsultant (facilitair) is jouw doel om onze opdrachtgevers te ondersteunen en te adviseren in het inkoop of aanbestedingstraject. Jij wilt de expert worden op dit gebied. In een duo rol met een meer ervaren inkoopconsultant ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Je managet samen het gehele proces van tenders, aanbestedingen of inkooptrajecten. Zo ga je onder andere aan de slag met het uitvragen van diverse partijen op basis van formats, je leert hoe je goede gunningscriteria opstelt en ervaart welke regels, eisen en wetten gelden bij Europese aanbestedingen. Het is jouw drive om het proces zo efficiŽnt en effectief mogelijk te laten verlopen. Je wilt waarde toevoegen aan het primaire proces bij onze klanten en ontzorgt met jouw kennis en expertise op inkoopgebied.

  Dit doen wij projectmatig en op interim basis bij externe opdrachtgevers. Voor deze rol werk je voor verschillende klanten, jij houdt je bezig met diverse gave opdrachten op verschillende locaties! En het talentenprogramma zorgt voor de juiste begeleiding en training waardoor jij elke klus aan kan!

  Aan wat voor opdrachten kun je denken?

  Denk aan een aanbesteding van een Hogeschool voor digiborden, een inkooptraject voor koffieautomaten of de aanbesteding van gebouwenonderhoud voor een grote gemeente. En uiteraard kunnen dit ook facilitaire vraagstukken zijn over procesoptimalisatie of inrichting. Wij zorgen dat jij leert het proces op rolletjes te laten lopen waardoor de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt!

  Klik hier voor meer informatie over het Talentenprogramma

  Wat je krijgt

  Je gaat aan de slag binnen een professionele werkomgeving, oftewel je collega?s hebben kennis en kunde van het facilitaire werkveld en willen jou alles daarover leren. Zij weten hoe ze van een opdracht een efficiŽnt project moeten maken. Maar daarnaast willen we onze kennis op inkoop

  -en aanbestedingsgebied vergroten en daar hebben we jouw ervaring voor nodig! Jouw bijdrage brengt ons team namelijk weer verder.

  Ons team bestaat uit 12 projectmanagers en wij vallen weer onder de club Management & Advies waar we met zijn allen (bijna 80 vrouw/man) onze dienstverlening elke dag verbeteren. We zijn een gezellig team, hebben een evenementen kalender want contact vinden wij belangrijk! We hebben oog voor elkaar en met zijn allen gaan wij voor de klus.

Wat je krijgt

Een salaris tussen de ? 2.900,
 • en ? 3.500,
 • bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;

  Een leaseauto, laptop en smartphone;

  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en Bedrijfsfitness; een NS businesscard

  Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.


Wie je bent

Jij wilt aan de slag met inkoop
 • en aanbestedingsopdracht. Jij houdt ervan dat geen dag hetzelfde is, je krijgt energie van verschillende opdrachten op verschillende locaties. Een nieuwe opdracht bij een onbekende klant, jij zet er graag je tanden in. Je weet waar je naar toe wilt, bent resultaatgericht en je verliest het klantbelang nooit uit het oog.

  Je hebt een no nonsens mentaliteit en bent een aanpakker. Je werkt graag op projectbasis en jij weet de klant te adviseren en te ontzorgen. Je houdt van dynamiek en snel schakelen. Jij wilt in korte tijd een professionele inkoop specialist worden. Je bent leergierig en gedijt goed in steeds nieuwe omgevingen. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit maak je het verschil.

  Je hebt:

  • Een afgeronde opleiding HBO bij voorkeur facility management;
  • Je NEVI diploma en/ of vergelijkbaar is een grote prť;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het inkoop

   -of het facilitaire domein;
  • Je bent communicatief sterk, organisatiesensitief en leergierig!
  • Een rijbewijs;
  • En last but not least, jij wilt je verder ontwikkelen als inkoopspecialist en staat open voor facilitaire projecten!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions