Luba Uitzendbureau

Teamleider magazijn

Details van de functie

Logo Over het werk

Als teamleider in het magazijn van dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in jouw team van 12 tot 15 mensen. Hierbij stuur jij aan, coŲrdineer je de werkzaamheden en vind je het natuurlijk geen probleem om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken in jouw team. In de dagelijkse werkzaamheden signaleer jij knelpunten en draag jij ideeŽn aan, houdt je bezig met het efficiŽnter maken van werkmethoden, bezettingsgraden en productienormen.

Met jouw ervaring als teamleider binnen het magazijn trek jij de kar en ben jij het goede voorbeeld op de werkvloer. Je bent een onderdeel van het team en draagt zorg voor een gezellige sfeer. Binnen dit bedrijf staat de mens centraal en is er echt ruimte om te ondernemen, ideeŽn aan te dragen en samen te scoren.

Wat wij bieden

  • Een fulltime (36 uur) baan bij de leukste werkgever in de regio
  • Een goede werksfeer waar je de ruimte hebt om je eigen werk in te delen
  • Ruime doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • Leuke extra's zoals bonussen, goedkoop sporten en verse maaltijden

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als teamleider magazijn
  • Je bent een kei in coŲrdineren en organiseren
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om mee te werken

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Nieuwegein. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is. De vestiging in Utrecht werkt nauw samen met de vestiging in Nieuwegein en is pas een jaar open.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau