Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Uithoorn
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw takkenpakket bij deze werkgever is zeer divers want dit is niet een standaard magazijn. In dit magazijn komen exposanten hun goederen leveren en komen klanten hun gekochte spullen ophalen. Belangrijk is dus dat jij deze klanten met een glimlach ontvangt en ontzorgt. Aan jou de taak om deze exposanten te helpen en te begeleiden. Je helpt dagelijks met het laden en lossen van de goederen en registreert de aantallen en eventuele productcodes. Jij zorgt voor een vlotte en accurate afhandeling. Service staat hoog in het vandaal bij dit bedrijf. Het team bestaat uit vier man en er heerst een informele sfeer. Wij zoeken een enthousiast persoon die goed klanten kan ontvangen en weet hoe hij prioriteiten moet stellen, want wanneer de exposanten binnen lopen is altijd de vraag. Je moet hiermee om kunnen gaan. Enige computerervaring om de goederen goed te kunnen registreren is handig.

Jouw werkdag begint om 07:00 uur. Iedere maandag is er koopavond tot 21:30 uur en de zaterdagen is het magazijn open. Deze worden afgewisseld. Voor deze functie ben je bereid om af en toe de maandagavond en/of de zaterdag te werken. Het rooster wordt zo veel mogelijk per vier weken ingevuld. Je weet dus op tijd of je de maandag avond of de zaterdag ochtend moet werken. Aan het einde van jouw werkdag zorg je dat de ruimte schoon en opgeruimd is. De exposanten pakken vaak veel spullen uit dus er is ook een sorteer straat aanwezig welke onder jouw hoede valt. Voor de juiste afvoer en scheiding van het afvalmateriaal.

Op deze expositie en bij dit bedrijf zijn er volop ontwikkelmogelijkheden, je kan via Luba je heftruckcertificaat halen en de expositie kent meerdere afdelingen die na verloop van tijd afgewisseld kunnen worden. Het wordt nooit saai!

Wat wij bieden

 • Via ons ga jij je EPT en heftruckcertificaat halen
 • Werkschoenen
 • Een fulltime baan bij een gezellige expeditie
 • Je kan de nieuwste woonartikelen met korting inkopen (als daar je moeder, vriend of vriendin niet blij van wordt!)
 • Geen ploegen, maar af en toe een zaterdagochtend.

Wat wij vragen

 • Je hebt een gastvrije houding
 • Je bent fysiek in orde
 • Je wil graag ervaring opdoen in de logistiek
 • Je wil samenwerken in dit gezellige en betrokken team

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is hét inkoopcentrum gevuld met lifestyle producten voor winkeliers en ondernemers. De klanten variëren van bloemenwinkels tot professionals in de home,- gift-, garden- en fashionbranche. De klanten kunnen fysiek hun inkopen doen op locatie (deze ruimte is wel 20.000 M2 groot) of via internet. Het is een groothandel waarbij ze voorloper willen zijn in alle trends & ontwikkelingen op het gebied van lifestyle. In het magazijn ontvangen ze alle exposanten die in het inkoopcentrum een stand hebben staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau