Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever zoekt een allround medewerker in het magazijn. Jouw werkdag begint vroeg, namelijk om 06.15 uur. Wat ga jij doen? Samen met jouw collega?s zorg je ervoor dat het magazijn zo efficiŽnt mogelijk is ingericht en dat alles op de juiste plek staat. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst, je zet de juiste producten klaar voor de productie, voert controles uit op de voorraden en dit verwerk je in het ERP systeem. Je ziet eventuele afwijkingen en lost deze op. Daarnaast houd je je bezig met de uitgaande goederen, waarbij je de klantorders gereed maakt en vrachtwagens laadt. Daarnaast zorg je voor de juiste voorraad van de verpakkingsmaterialen en voor het printen van de verzendbonnen. Een hoop van jouw werkzaamheden voer jij uit met de reachtruck, waarvan een gedeelte in een koude omgeving. De reachtruck is verwarmd, waardoor jij deze kou een stuk minder voelt wanneer jij de werkzaamheden uitvoert. Om 16.15 uur ben jij klaar en zit jouw dag er weer op!

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris tussen ? 13,- en ? 17,- in dagdienst.
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Werken binnen kleine teams met een informele werksfeer

Wat wij vragen

  • Reachtruck certificaat + ervaring
  • Logistieke ervaring
  • Nederlandse taal goed beheersen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever produceert vegetarische en veganistische producten voor verschillende grote merken. Zij zijn flink aan het groeien en constant bezig met innovatie. Binnen dit bedrijf krijg je vrijheid en mag je zelfstandig werken. Ze staan ook open voor jouw visie en bijdrage. Je werkt hier in kleine teams.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau