Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Wij zijn op zoek naar een logistieke medewerker met spierballen! In het magazijn waar je komt te werken ben je namelijk dagelijks bezig met het zorgvuldig verpakken van bestellingen. Er komen dagelijks vrachtwagens af en aan die gelost en gevuld moeten worden. In sommige verpakkingen zitten delen van fietsen die best zwaar kunnen zijn (20 tot 25 kilo). Jij bent fysiek sterk dus dit is voor jou geen enkel probleem! Samen met je andere collega?s in het magazijn zorg je dat alle fietsen en bijhorende accessoires allemaal op tijd klaar staan voor verzending.

Wat wij bieden

  • Sportfaciliteiten en een gezellige vrijdagmiddag borrel
  • Een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur
  • Uitzicht op een vast contract
  • Veel diversiteit binnen het team

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de logistieke sector
  • Je bent fysiek sterk en kan goed sjouwen
  • Je woont in de omgeving van Rotterdam

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de full service distributeur van onder meer fietsen in de Benelux, Engeland en Ierland. Naast fietsproducten distribueren zij ook andere fiets gerelateerde onderdelen- en accessoires. In dit jonge en moderne bedrijf word je echt gewaardeerd als werknemer. De input die jij levert krijg je terug in de vorm van een gezellige werkcultuur met heerlijk verzorgde lunches, vrijdagmiddagborrels en mogelijk een fiets van de zaak.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau