Luba Uitzendbureau

Montagemonteur buitendienst

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Zwaagdijk
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als leerling monteur ga je onder begeleiding van een ervaren collega monteur alles leren over het monteren van de industriŽle bedrijfsdeuren. De afdeling Montage reist door heel Nederland en soms ook naar het buitenland. Geen dag is hetzelfde en van te voren weet je niet hoe jouw week eruitziet. Je bent het visitekaartje van het bedrijf bij de opdrachtgevers.

Eťn dag per week ga je naar school en leer je alles over de theorie. Vier dagen per week werk je mee in de praktijk; je wordt dus meteen goed ingewerkt en je kan na dit traject als volwaardig monteur meedraaien binnen jouw leerbedrijf. Vooraf scheppen wij natuurlijk realistische verwachtingen. We gaan dit traject alleen met jou aan als we allebei overtuigd zijn van de slagingskans. Dit betekent dat we een aantal testen met je gaan doen voordat we gaan beginnen. Vooraf krijg je ook een rondleiding bij het bedrijf om het bedrijf te leren kennen en natuurlijk om te kijken of de wederzijdse klik er is. Zo weet jij zeker dat dit bij jou past en gaan we voor een mooie samenwerking.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan: iedere dag is een dag met uitdagingen en de werkzaamheden en werklocaties zijn zeer divers
 • Een prettige en informele werksfeer
 • De kans om je mbo-3 monteursdiploma te behalen
 • Een arbeids- en scholingsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Na het behalen van jouw vakdiploma en bij goed functioneren krijg je een contract bij het leerbedrijf

Wat wij vragen

 • Je denkt in oplossingen en je hebt een proactieve werk- en leerhouding
 • Je hebt aantoonbare technische affiniteit
 • Minimaal vmbo-diploma
 • Je hebt geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever produceert een breed pakket aan op maat ontwikkelde en gemaakte deuren voor de industrie. Denk hierbij aan deuren voor koelcellen, vriesdeuren, gasdichte deuren en vensters maar ook RVS deuren en highspeed freezer doors. Door de unieke productiewijze zijn ze toonaangevend in de wereld en 1 van de 4 bedrijven die deze speciale bedrijfsdeuren wereldwijd leveren. De deuren en vensters worden "gewoon" gemaakt bij dit West-Friese familiebedrijf in Zwaagdijk-Oost. Dus val jij graag met de deur in huis? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau