Gom

Ambulant Facilitair medewerker bij TNO in Den Haag, Leiden en Delft!

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Den Haag, Leiden of Delft en wil jij aan de slag als facilitair medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als ambulant facilitair medewerker bij TNO. Zo kun je de ene dag werken bij TNO in Delft en de andere dag in Den Haag of Leiden.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur. Dit is een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

Jij weet als facilitair medewerker dat het primaire proces van groot belang is. Zo ben je verantwoordelijk voor de distributie van de pakketten die binnen komen. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor de registratie en verzending van in
  • en externe poststukken of andere pakketten. Vervolgens kruip je achter de computer om te kijken welke werkorders en expedities er zijn binnen gekomen. Daarnaast heb jij veel contact met de service coördinator van de locaties die dagelijkse/wekelijkse opdrachten aan jou overdraagt.

Wat je krijgt

Werken als Ambulant Facilitair Medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf ? 12,41 (afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als ambulant facilitair medewerker bij TNO heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • eigen vervoer zoals een auto of de mogelijkheid om met het OV te gaan;
  • ervaring met Microsoft programma's zoals Word en Excel.

Ben jij de ambulant facilitair medewerker die wij zoeken in de regio Den Haag, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom