Emarkus

Contractbeheerder Installaties

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
20 januari 2023
6 maart 2023

Details van de functie

Logo Voor één van onze opdrachtgevers, een ondernemende woningcorporatie in regio Noord-Holland, zoeken wij een Contractbeheerder Installaties

De betreffende woningcorporatie streeft voor ‘Iedereen een fijn thuis’ na. Zij zijn een klantgerichte, solide corporatie. De aandacht ligt bij de mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de huurders en zoeken graag de samenwerking op met partners. De corporatie beheert circa 16.000 woningen in verschillende steden binnen de regio. De organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan de waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Functiebeschrijving
Je bent als Contractbeheerder Installaties verantwoordelijk voor het beheren van de administraties van lopende contracten. Je levert voortgangsrapportages over de prestaties van leveranciers en je ondersteunt de teamcoördinator Planmatig onderhoud met het leveren van input t.b.v. contractinkoop en -management. Voor de huurders, leveranciers en interne stakeholders ben je het aanspreekpunt wanneer er vragen of problemen zijn over contracten. Naast contractbeheer coördineer en monitor je het oplossen van technische gebreken aan de installaties van ons bezit.

De contracten die jij beheert gaan over: cv/mv-ATD (automatische deuropeners), liften, zonnepanelen, intercominstallaties, hydroforen, airco units, groenvoorziening en brandveiligheid installaties.

Functie eisen
Wat neem je mee?
Installatietechniek (cv, mv, en wtw) kent voor jouw geen geheimen. Daarbij weet hoe je om moet gaan met contractbeheer en je hebt hier al de nodige kennis en ervaring in opgedaan. Je bent nieuwsgierig en als het over verbeteringen gaat neem je een actieve houding aan. Je bent communicatief vaardig en durft positief kritisch naar de werkwijze van jouw en je collega’s te kijken en kunt hier feedback op geven. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig. Kwaliteit gaat in dat geval boven snelheid. Je bent digitaal vaardig en beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau. Ervaring in de corporatiesector is geen must.

Zij bieden
Wat bieden zij?
Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal €3.979,- bruto per maand (schaal H). Ook krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden (PBA) waar o.a. je vakantiegeld, gratificaties (€2.741,- bruto en €341,12 netto) en welzijnsbudget (€100,-) in ondergebracht zijn. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij deze organisatie kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Los van functie gebonden scholing en je PBA ontvang je jaarlijks een bedrag van €900,- voor persoonlijke ontwikkeling. Dit is op te sparen tot maximaal €4.500,-. De bovengenoemde bedragen zijn allemaal op basis 36 uur per week.

Ben je enthousiast over deze functie en kom je graag in aanmerking, dan ontvangen wij graag je meest recente cv en motivatie toegespitst op de functie. Je cv en motivatie kun je sturen naar: [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Abdellatif Chehdaoui
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Emarkus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.