Schuurman Groep

Bedrijfsbureau Medewerker / Logistieke Administratie

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
MBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
20 januari 2023
3 maart 2023

Details van de functie

Logo Dienstverband: Fulltime (38 uur per week). Deze functie kan niet parttime uitgevoerd worden.

Je functie:
Het bedrijfsbureau heeft dagelijks contact met onze vervoerders, interne collega’s, klanten en leveranciers. Je vindt het leuk om onze administratie te optimaliseren door bestaande excel-rapportages te analyseren en zelfs te verbeteren of vernieuwen. Door jouw inbreng, heb je op projectbasis invloed op de verbeteringen in de logistieke processen en vertegenwoordig je jouw afdeling binnen de organisatie. Na een aantal maanden zul jij als specialist fungeren en is er de mogelijkheid om andere logistieke administratieve processen te leren. Op deze manier ontwikkel jij je en doe je kennis op binnen alle grote stromen van onze logistieke afdeling (ontvangst, retouren en klantenservice). Afhankelijk van het proces dat je zult beheren, werk jij tussen 06:30 en 18:30. Incidenteel werk je mee op de werkvloer.

Wie ben je?
Je hebt ervaring op het gebied van klantcontact, bent georganiseerd, computer vaardig en hebt ervaring met logistieke processen. Op de logistieke afdeling werk je echt in het kloppend hart van het bedrijf. Hier gebeurt het. Het is vaker hollen dan stilstaan, maar jij weet in hectiek toch nog het overzicht te bewaren. Samenwerken is key op deze afdeling, dus je staat er nooit alleen voor.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een prettige werksfeer, 140 fijne collega's en betrokken management dat vertrouwt op jouw expertise en eigen inbreng, ontvang je uiteraard een goed salaris. Door onze voordelige pensioenregeling, hou je netto meer over dan in de meeste andere branches. Vakantiedagen en overige regelingen zijn allemaal goed geregeld in onze CAO voor de Elektrotechnische Groothandel. Je begint doorgaans met een jaarcontract, maar we hebben altijd de intentie om dit bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast contract. Koptelefoon of tv nodig ? Bij ons schaf je ze met personeelskorting aan. Je krijgt toegang tot een online-learning platform.

Over ons:
Wij onderscheiden ons doordat we een familiebedrijf zijn dat bijna 100 jaar een begrip in Alkmaar is. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar, hebben wij ook vestigingen in Apeldoorn, Breda, Drachten, Enschede, Helmond, Roermond en Rotterdam. Hoewel we bekend zijn als Elektrotechnische Groothandel met landelijke dekking, zijn we ook actief als keukenbedrijf, groothandel in consumentengoederen, en leveren we een bijdrage aan een duurzame wereld met ons innovatieve bedrijf op het gebied van energie-opwekking en uiterst milieuvriendelijke energie-opslagsystemen.

Ook graag bij Schuurman werken?
Laat je interesse blijken door een mail te sturen met je CV, naar: [stuur een e-mail] , dan word jij misschien wel onze nieuwe collega !
Meer informatie over onze organisatie vind je op: www.schuurman.nl
Liever geen reacties van bureaus. Wij zoeken zelf onze nieuwe Schuurman-familieleden uit.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Marlies Heinsius
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Schuurman Groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.