Mediavisie B.V.

Stage | Mediavormgever

Details van de functie

Logo Wij zoeken een topper om ons team te komen versterken als stagiair(e) mediavormgever!

Wie zijn wij
Mediavisie is een innovatief online Media, ICT en adviesbureau. Samen met ons enthousiaste team werken wij aan de mooiste projecten bij onderwijsinstellingen en bedrijven in heel Nederland. Onze expertise is slim verbinden, organiseren en informeren. Wij zijn een organisatie die concepten, tools en creaties combineert en realiseert op het gebied van nieuwe media. Mediavisie is specialist in onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Sinds 1998 zijn wij marktleider op het gebied van loopbaanportals (ROC.nl en OpleidingenWerk.nl). Ons doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools en services, door deze universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

Wat ga je doen?
Ben jij een creatieve student, op zoek naar een stageplek waar je je kunt uitleven en waar geen dag hetzelfde is? Mediavisie biedt jou als stagiair(e) de mogelijkheid om in Deventer diverse facetten van het crossmedia gebied te verkennen en aan te werken.

Een uitdagende, fulltime stage, geschikt voor een student die affiniteit heeft met dtp, webdesign, montage, filmen en motion graphics . Van het bedenken van ideeŽn tot het realiseren van het communicatiemiddel. Tijdens je stageperiode krijg je de ruimte je eigen projecten te initiŽren. Je maakt onderdeel uit van ons team en ondersteunt ons waar nodig. Verder komen er werkzaamheden aan bod als assisteren bij videoproducties, fotografie en 360 virtual tours. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen creativiteit los kunt laten en horen graag naar jouw inbreng!

Wij verwachten:
Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire die weet van aanpakken! Je bent een flexibele en proactieve speler binnen ons team.
Je bent communicatief sterk en vind het leuk om in teamverband te werken. Verder heb je een goede beheersing van de zowel Nederlandse als Engelse taal. Creativiteit is jouw ding en je wilt dan ook graag laten zien wat jij in je mars hebt.

Wat vragen wij van je?
 • Affiniteit met crossmedia
 • Representatief
 • Adobe CC (After Effects, Illustrator, Photoshop, Premiere etc)

Wat bieden wij:
Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Wij bieden:
 • Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een continue ontwikkelingstraject;
 • Een prettige werkomgeving en leuke collegaís.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Daphne Rekers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Mediavisie B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.