Luba Uitzendbureau

Medewerker logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen de interne logistiek ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst van de binnenkomende goederen en voor de bevoorrading van het magazijn en de werkplaats. Jij voert de ingangscontrole uit en ontvangt de binnenkomende goederen, je pakt de goederen uit en zet ze weg in het magazijn en loopt magazijn orders. Daarnaast draag je zorg voor het uitdraaien van de orders via een eigen systeem waarmee het bedrijf werkt. Ook behoort het sorteren en opruimen van het retour materiaal tot jouw werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende fulltime functie voor 39 uur in de week
  • Je werkt van maandag tot donderdag van 07.30 tot 16.30 uur en op vrijdag tot 15.15 uur
  • Wij bieden je een uitdagende baan voor de langere termijn met grote zelfstandigheid

Wat wij vragen

  • Je hebt werkervaring in het magazijn of iets gelijkwaardig
  • Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en je woont binnen een straal van 15 km vanaf Katwijk
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het produceren van rechthoekige, ronde en ovale luchtkanalen en luchttechnische componenten zoals buitenluchtroosters en dakkappen. Ze investeren in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van talent. De sfeer binnen het bedrijf is gezellig en informeel, het is hier belangrijk dat de werknemers zich thuis voelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau