Luba Uitzendbureau

Storingsmonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als storingsmonteur zorg jij ervoor dat de productielijnen optimaal werken en de afvullijnen continu draaien. Ook help je de ombouwteams van de verpakkingslijnen om de ombouwtijden te verminderen door middel van het Pit-Stop principe. Je bent medeverantwoordelijk voor het technisch onderhoud en reparatie van de machines en gebouwde technische installaties. De storingen ga je analyseren en effectief oplossen door middel van reparatie, vervangen van onderdelen of installatie. Na de reparatiewerkzaamheden maak je de machine weer gebruiksklaar. Daarnaast houd je je bezig met preventief onderhoud van machines en installaties van het gebouw. Daarbij breng je advies uit over verbetering of aanpassingen van machines en help je met het ombouwen van productielijnen, voer je inspecties uit en zorg je ervoor dat de technisch documentatie goed wordt bijgehouden.

Jouw werkzaamheden ga je uitvoeren in een 2- ploegendienst aan verschillende machines en installaties. Binnen het team draai je in een consignatiedienst rooster. De werkzaamheden worden uitgevoerd op diverse vakgebieden waaronder mechanica, elektrotechniek, besturingstechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende fulltime baan in een 2-ploegendienst
  • Goed marktconform salaris van ? 3.300,- tot ? 3.750,- per maand
  • Een toffe baan voor een langere periode binnen een groot familiebedrijf
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij het bedrijf

Wat wij vragen

  • Minimaal een mbo-diploma in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde
  • Je hebt oog voor detail, een positieve werkhouding en stressbestendig
  • Basiskennis van PLC besturingstechnieken is een pre
  • Voldoende Onderricht Persoon (VOP) certificaat is een pre
  • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pre

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groot familiebedrijf, waar verschillende soorten sauzen worden geproduceerd, in allerlei soorten en maten. Het is een bedrijf waar een fijne werksfeer heerst en waar je zeker geen nummer bent maar een normaal persoon met voor en achternaam. Dit bedrijf is een begrip is een groot begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau