City 360

BOA Nautisch

Details van de functie

Logo Wil jij als Nautisch boa jouw bijdrage leveren aan een veilige omgeving op de binnenwateren van Amsterdam? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij graag op het water en houdt je van varen? Beschik je over een een boa-getuigschrift en wil je bijdragen aan een veilige doorstroming op de binnenwateren van Amsterdam? Dan is deze functie als nautische boa zeker wat voor jou!

Hoe ziet je dag als Nautische boa er uit?

Als nautisch boa ben je betrokken bij het bewaken van een vlotte en veilige doorstroming op de binnenwateren van Amsterdam. Samen met jouw collega?s houdt jij je bezig met het uitvoeren van de nautische inspectie, houdt je toezicht en voer je handhavingstaken uit. Deze taken voer je op een integrale wijze uit, merendeels vanaf het water. Zo voer je het ene moment vergunning controles uit of voer je ter plekke controles uit voor de geldende algemene voorschriften en regelgeving. Je spreek burgers en schippers aan op hun gedrag wanneer er sprake is van drukte en overlast. Ook treedt je op bij overtredingen en incidenten en informeer je hen over de geldende wet
 • en regelgeving. In voorkomende gevallen dwing je naleving af door bestuursrechtelijk of strafrechtelijk op te treden. Als nautisch boa beschik je dan ook over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Daarnaast beschik je over een sterk ontwikkelt rechtsgevoel en benader je situaties met een praktische instelling. Natuurlijk verlies jij een klantvriendelijk houding hierbij niet uit het oog. Situationeel handhaven is jou dan ook op het lijf geschreven.

  Daarnaast herken jij je in het volgende:

  -Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken
 • Je bent flexibel en resultaatgericht.

Werkdagen zijn van donderdag t/m zondag van 14:00 tot 23:00 vanaf 1 april t/m eind september.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Een bruto uurloon van ?14,00 exclusief onregelmatigheidsvergoeding van 20% tot maximaal 65% op zon
 • en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij de gemeente;
 • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?1.250,
 • netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA
 • getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus ?200,
 • netto zijn.

Wie je bent

Als Nautisch boa moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:
 • Een geldig BOA getuigschrift ( domein 1 of 2);
 • Een klein vaarbewijs en of marifoon bedieningscertificaat (pré);
 • Affiniteit hebben met varen en bij voorkeur enige eigen vaardigheid hebben op het gebied van varen;
 • Een geldig rijbewijs B (pré);
 • Aantal dagen beschikbaarheid in overleg.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360