City 360

BOA Parkeercontroleur gemeente Rijswijk

Details van de functie

Logo Beschik jij over een boa-getuigschrift en wil jij graag een bijdrage leveren aan het parkeerbeleid in Rijswijk? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime of fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Rijswijk? Dan is deze functie als boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als boa aan de slag? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij één van de vele gemeentes waar wij mee samenwerken. Klik op de volgende link voor meer informatie: BOA in opleiding regio Zuid-Holland.

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?

Als parttime of fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Rijswijk verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je dag begint met een briefing waarbij de planning en koppelverdeling van de dag doorgenomen wordt. Je gaat samen in koppel op pad en je zult voornamelijk fiscaal parkeer controle doen. Zodra je beëdigd bent mag je ook de Mulder feiten mee pakken. Daarnaast ben je gastheer / gastvrouw en eerste aanspreekpunt voor de burger op straat. Ook kan jij jouw constateringen op het gebied van overlast of meldingen van een burger doorzetten naar de Coördinator die deze doorzet naar het handhavingsteam.

De diensttijden zijn van 08:00 tot 16:30, 08:30 tot 17:00, 13:30 tot 22:00 en van 15:30 tot 00:00 verdeeld over 7 dagen in de week.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Rijswijk. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

 • Een bruto maandsalaris van ?2.010,- tot ?3.301,- op basis van 36 uur;
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of bij de opdrachtgever:
 • Een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon
 • en feestdagen;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,
 • netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA
 • getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,
 • netto!

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de BOA parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je cv te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Wie je bent

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
 • Een geldig boa-getuigschrift of bereidheid om dat binnen een jaar te behalen;
 • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur of toezichthouder (pré).
 • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360