Aktiesport B.V.

Parttime BBL/Verkoper

  • Stageplaats
MBO
  • Noord-Brabant
Uden
23 januari 2023

Details van de functie

Logo Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Samen maken jullie het verschil voor de klanten. Jullie zorgen voor een topprestatie. Je laat alles uit je handen vallen voor de klant zodat naast de beste deals, ook de beste service wordt geleverd. Je wordt getraind door de (Assistent) Store Manager. Zij leren je alle skills die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa én in het magazijn. Zo sta jij nooit stil in je ontwikkeling. Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen? Jij weet welke. Style tips? Jij geeft ze. Advies over sportshirts? Jij kent alle ins en outs. Je bent de beste in je vak. Jouw passie voor voetbal en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport.

Functiebeschrijving

Om bij Aktiesport verkoopmedewerker of BBL'er te worden bezit jij de volgende skills en eigenschappen:

  • 24 -32 uur p/w beschikbaar, flexibel inzetbaar (weekenden en koopavonden)

  • Gedisciplineerd en teamgericht

  • Resultaatgericht & commercieel

  • Enthousiast, leergierig en ambitieusFunctie-eisen

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoopmedewerker in Uden te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Uden? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.
Aktiesport. Game On.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft talent. Jouw talent maakt je uniek. Dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan is geen optie bij ons. Je bent altijd in beweging. Je groeit op de winkelvloer en op persoonlijk vlak . Dankzij de E-learning modules en fysieke trainingen van onze Sport Academy. Hier leer je alles over onze producten, A-merken als Puma, Adidas en New Balance en leren we je de beste verkooptechnieken. Wat nog meer?

  • Werken met de gaafste producten van bijvoorbeeld Nike, Under Armour en Fila;

  • 20% korting op alle artikelen van Perry en Aktiesport.

  • Een leuk salaris en kans op teambonussen

Bovenal: een super toffe baan in een fantastische werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.