Aktiesport B.V.

Bijbaan verkoopmedewerker

  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam Nieuwendijk
24 januari 2023

Details van de functie

Logo Als verkoopmedewerker bij Aktiesport, ben je niet zomaar iemand. Je bent onmisbaar in het team; jij maakt het salesteam compleet. Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Hierbij wordt je getraind door de (Assistent) Store Managers. Zij leren jou alle skills bij die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa en in het magazijn. Deze skills gebruik jij om elke klant optimaal te helpen.

Functiebeschrijving

Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen? Jij weet welke. Style tips? Jij geeft ze. Advies over sportshirts? Jij kent alle ins en outs. Je bent de beste in je vak. Jouw passie voor voetbal en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport. Daarnaast ben of heb jij:

  • Talent voor verkopen;

  • Flexibele beschikbaarheid, ook in de avonden en het weekend;

  • Enthousiast, leergierig, ambitieusFunctie-eisen

Wij zijn Aktiesport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Aktiesport moet je zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze vacature van verkoopmedewerker in Amsterdam Nieuwendijk te vervullen? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Amsterdam? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.
Train your talent at Aktiesport. Game on.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft talent. Wij zien jouw talent. En helpen je deze verder te ontwikkelen. We bieden je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen. Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Je krijgt training en begeleiding op het (werk)veld. Je werkt met de mooiste artikelen van onder andere Nike en Fila. Verder kun je verwachten:

  • Trainingen en E-learning modules van onze eigen Aktiesport Academy (met onderwerpen zoals ?Adidas football' en ?Sales Skills');

  • De hele dag bezig zijn met voetbal en lifestyle;

  • Collega's die je vrienden worden;

  • 20% personeelskorting.

Bovenal: een super toffe baan in een fantastische werkomgeving. Ons motto? > ?Get naked, have fun & get the job done'
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.