Luba Uitzendbureau

Telefonisch adviseur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als telefonisch adviseur ga je in gesprek met verschillende potentiŽle klanten over de online media pakketten die jouw werkgever aanbiedt. Hierbij kruip je in een adviserende rol, waarin je de mogelijke behoefte van een potentiŽle klant gaat signaleren en hierop een passend advies geeft. Binnen deze functie zal je ook telefonisch klantbeheer verrichten om klant zo tevreden mogelijk te houden. Het is een uitdagende functie waarbij je sterk in je schoenen moet staan, maar als je succes hebt dan geeft het een behoorlijke kick! Het is fijn als je de nodige ervaring hebt, maar als dit niet het geval is dan gaan de sales coaches je inwerken en trainen. Zij leren je de fijne kneepjes van het verkoopvak. Binnen deze functie is het belangrijk dat je ondernemend, assertief en communicatief vaardig bent. Hiernaast is jouw motivatie, drive om te verkopen en je targets te halen minstens zo belangrijk. Als jij je targets hebt behaald krijg je mooie bonussen, jij geeft je inkomen hiermee een flinke boost!

Wat wij bieden

  • Parttime vanaf 16 uur en fulltime is beide mogelijk
  • Werken in een informele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van online marketing en sales
  • Lekkere koffie, vers fruit, tafelvoetbal, dartborden, gezellige bedrijfsuitjes, de dagelijkse office-workout en de maandelijkse vrijdagmiddagborrels aan de bar in de kantine
  • Diverse te behalen bonussen, waaronder een aantrekkelijke halfjaarlijkse bonus bij weinig ziekteverzuim (tot wel ? 1800,- bruto per jaar)
  • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als telefonisch verkoper of bent bereid dit te leren
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau, waarbij talent en motivatie belangrijker zijn dan je opleiding
  • Jij hebt de drive en ambitie om te verkopen en je targets te halen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever werkt met ruim 50 mensen aan een betere online vindbaarheid van bedrijven middels het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes voor de klanten. Dit doen zij via eigen websites en portals, maar onder het label BoostYourTraffic.nl ook vooral via Google Ads en social media. Het bedrijf denkt mee met de klanten, adviseren de juiste strategie en zetten succesvolle online advertentie-campagnes op. Een heel diverse groep mensen vormen samen dit mooie bedrijf. Er is dan ook een grote mate van respect en interesse voor elkaar en dit maakt dat er een ontspannen sfeer heerst. Daarnaast wordt de week met een gezellige borrel afgesloten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau