Luba Uitzendbureau

Monteur machines

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als handyman van deze groothandel in veiligheidsproducten ben jij nodig om onderhoud te plegen aan machines. Het kan zijn dat deze stuk zijn, of even opnieuw ingesmeerd moeten worden met olie. Denk aan machines die gebruikt worden om onderdelen van leidingen te maken, dit zijn voornamelijk lasmachines. Ook ben jij de aangewezen persoon om (nieuw) gereedschap te testen en links en rechts klusjes uit te voeren zoals het repareren van werktafels. Al met al gaat het erom dat jij affiniteit met techniek hebt, handig bent en het dus leuk vindt om te sleutelen en te repareren. Je wordt de eerste periode ingewerkt door een ervaren collega van wie je de functie uiteindelijk overneemt. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 16:30 uur.

Wat wij bieden

  • Een hecht team met een familiaire sfeer met ruimte voor gezelligheid
  • Begeleiding van ervaren werknemers
  • Een vrijdagmiddagborrel met een hapje en drankje!

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek of een technische opleiding afgerond
  • Je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met machines
  • Je bent handig en goed in repareren

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de leukste werkgevers in Rotterdam. Je wordt gewaardeerd als collega die iedere dag met plezier en inzet te werk gaat. Jouw werkgever wil jou graag binden aan de organisatie door toekomstperspectief te bieden met opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Uiteraard moet jij hierin zelf gedreven zijn om deze kansen te pakken, maar via Luba zijn er al ruim 20 collega's je voor gegaan. Jouw toekomstig werkgever is een internationale organisatie en tennisspecialist op onderdelen als: afdichtingen, deuren en slagen. In dit bedrijf doe jij er toe en draagt iedereen zijn steentje bij aan het succes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau