Gom

Schoonmaak medewerker bij de Pathé bioscoop in Lent

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Lent in Nijmegen, Gelderland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Lent, Nijmegen, Gelderland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij de Pathé bioscoop in Nijmegen, Gelderland. De werktijden zijn op maandag tot en met zondag, bij voorkeur, van 07:00 tot 09:00. De werktijden zijn in overleg Het gaat om een parttime dienstverband van 14 uur per week.

Als schoonmaker of schoonmaakster werk je parttime. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom