Gom

Schoonmaakmedewerker on tour in de omgeving Hoorn!

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Hoorn, Noord-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je parttime bij diverse objecten werkzaam bent? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres!

Bij verschillende klanten in de Business Unit Offices zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in omgeving Hoorn, Noord-Holland. Je bent een echte schoonmaker on tour! Doordat je naar verschillende klanten op verschillende plekken gaat, is eigen vervoer zoals een auto of scooter noodzakelijk.

Dit is een parttime dienstverband van 10 tot 25 uur per week. De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag in de ochtend van 8:00 tot 10:00 of in de avond van 17:00 tot 20:00. Je kan er zo zelf voor kiezen om de objecten te combineren zodat je maar 3 dagen in de week hoeft te werken. Je kan het ook verdelen zodat je 5 dagen in de week bezig bent. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Wil je meer uren in de week werken? Dan is er een combinatie mogelijk met een vacature in Enkhuizen! Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Een ideale baan dat goed te combineren is met schoolgaande kinderen en/of met hobby's!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,15 en ?13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;

vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

een extra vrije dag op je verjaardag;

diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker on tour heb jij;

een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;

eigen vervoer, zoals een auto of scooter;

affiniteit en minimaal 1 jaar ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de parttime of schoonmaak medewerker on tour die wij zoeken in de omgeving van Hoorn, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom