Gom

Schoonmaak medewerker 's Heeren loo in Wekerom met zorg ondersteunde taken

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de schoonmaakbranche waarbij je ook je zorgzame kant kunt inzetten? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom Zorg in Wekerom, Gelderland, zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker met zorg ondersteunende taken. Als schoonmaak medewerker ťn zorg ondersteuner ben jij van grote waarde voor de welzijn en gezondheid en van anderen. Naast de reguliere en dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zoals het dweilen van de gangen, het schoonmaken van de kamers, het afnemen van de tafels, stofwissen en het sanitair schoonmaken, neem je ook taken over van het zorgpersoneel. Je regelt de was voorziening, ruimt de schone was op en je maakt de bedden op. Jij hebt tijd en aandacht voor de cliŽnten.

Op dit moment hebben we de volgende dienst open staan bij 's Heeren Loo in Wekerom:
  • Maandag t/m vrijdag, werktijden zijn van 09:00-12:00 uur, voor 15 uur per week. Wil je iets eerder of iets later beginnen? Omdat je bijvoorbeeld werk met schoolgaande kinderen wil combineren? Geeft het aan! In overleg is veel mogelijk.

?Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaker en zorgondersteuner bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Veel diversiteit in je functie;
  • Een contract van 7 maanden waarvan 1 maand proef;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag.
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Je bent van nature een zorgzaam persoon en hebt affiniteit met de zorg. Je kunt je goed inleven in een ander en bent vriendelijk voor en naar anderen. Heeft een cliŽnt hulp nodig? Jij signaleert dit en biedt een helpende hand. Dit doe je ook voor jouw collega?s. Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in een zorg gerelateerde functie of in de schoonmaakbranche. Samen met je collega?s zorg je er elke dag voor dat de cliŽnten in een ongewoon schone ruimte kunnen leven.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met werken in de zorg ťn in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in (de omgeving van) Wekerom? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom