Perry

Runner / vakkenvuller

  • Vast contract
MBO
  • Noord-Holland
Haarlem
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Als Runner ben je een essentieel onderdeel van het team. Wat houdt dat in? Als Magazijnmedewerker ben jij achter de schermen helemaal in je element. Je zorgt er voor dat de binnen gekomen vracht zo snel en goed mogelijk verwerkt wordt zodat deze snel de winkel weer in kan. Daarnaast zorg je er voor dat je magazijn er ten alle tijden overzichtelijk en geordend uitziet. Dit werkt voor jou, je team in het magazijn en het sales team ten slotte het beste. Naast het werk achter de schermen zorg jij ervoor dat de schappen, rekken en tafels in de winkel altijd gevuld zijn, verzamel je online orders en zorg je voor een goed voorraadbeheer. Dit maakt jou een onmisbare schakel in de winkel!

Functiebeschrijving

Jij bent iemand die fysiek fit is, niet vies is van hard werken en het hoofd koel houdt onder wanneer de werkdruk toeneemt!

  • Goed zelfstandig werken;

  • Een echte teamspeler;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

  • Nauwkeurig en systematisch;

  • Communicatief vaardig;

  • Je flexibel;

  • Enthousiast en leergierig.Functie-eisen

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe hulpkracht in Haarlem te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Haarlem? Geen probleem, alle Perry vacatures zijn hier te vinden.
Become your better self at Perry
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Perry ziet jouw talenten en helpt je om deze verder te ontwikkelen en trainen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je leert hoe je het beste een klant kunt aanspreken, hoe je verkoopgesprekken houdt en we leren je de Perry houding. Daarnaast leer je alles over de nieuwste producten van o.a. Nike, Adidas en The North Face. Boven al: We leren je hoe je de klant centraal zet in denken en doen!
Wat bieden we nog meer? Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden; Dynamische werkomgeving en een leuk team; Werken met merken als Nike, Adidas, The North Face etc.; 20% personeelskorting op alle artikelen bij Perry en Aktiesport.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry