Consolid

C chauffeur Bidfood

Details van de functie

Logo Wij van Consolid zijn momenteel op zoek naar bakwagenchauffeurs die het gezellige team van Bidfood wil komen versterken. Bidfood heeft als horeca groothandel de focus op de professionele foodwereld. Van restaurants tot hotels, van zorginstelling tot kantine en van cateraar tot cafetaria.

Wanneer je op zoek bent naar een functie waar je veel contact hebt met klanten dan past deze functie perfect bij jou. Je bent dagelijks het gezicht van het bedrijf en zorgt ervoor dat je voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Bidfood heeft de wensen en behoeften van de klant hoog in het vaandel staan waardoor het werk zeer uitdagend is en geen dag hetzelfde!

Elke dag start je tussen 06.00 uur en 08.00 uur in de vroege ochtend. Het is dus belangrijk dat jij het niet erg vind om in de ochtend te beginnen. Je gaat ervoor zorgen dat alle producten, die bij de klanten geleverd moeten worden, klaar zijn voor vertrek. Voordat je op pad gaat controleer je altijd of je alle producten in de juiste hoeveelheid en kwaliteit hebt ontvangen. Je gaat langs verschillende locaties in het centrum van een grote stad of kleinere gemeentes in de omgeving.

Wanneer je klaar bent met jouw dienst ga je met een voldaan gevoel naar huis, meestal tussen de 16.00 uur en de 17.00 uur. In de meeste gevallen ben je op tijd klaar om nog lekker mee te genieten van het avondeten thuis. Wanneer je route anders verloopt door bijvoorbeeld vertraging dan wordt er wel van je verwacht dat je jouw route netjes afmaakt (ook wanneer dit na 17.00 uur is). Elke dag wordt er netjes rekening gehouden met de rij- en rusttijden. Het is belangrijk rekening te houden met dat het werk fysiek zwaar kan zijn ondanks de hulpmiddelen.

De functie die beschreven wordt in deze vacature is tussen de 24 en de 40 uur per week. Je werkt standaard van maandag tot vrijdag en om de week op zaterdag (maar in goed overleg is er veel mogelijk).

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan direct voordat iemand anders je voor is! Dit kan je doen door op de groene button "solliciteer direct" te klikken of door een Whatsapp te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer]

Arbeidsvoorwaarden
  • minimum uursalaris van EUR13,71 per uur (vanaf 21 jaar)
  • flexibele werktijden parttime/fulltime
  • netto koffievergoeding van EUR4,13 per dag
  • een functie voor een langere periode met grote kans op overname en vast dienstverband
  • bij indiensttreding ontvang je een mooi paar werkschoenen
  • (kosteloze) nascholing code95
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 dagen vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • fijne overnachting in een comfortabel hotel
  • en natuurlijk een ontzettend mooie baan met veel klantcontact en fijne collega's!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid