Aktiesport B.V.

Supervisor

 • Vast contract
MBO
 • Flevoland
Almere
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Als Supervisor in de winkel ben jij het verlengstuk van het managementteam in de winkel. Je helpt de Store Manager onder andere met het aansturen van het team op jouw afdeling, je bewaakt het winkelbeeld en zorgt er voor dat alle klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Met jouw ervaring, enthousiasme en oog voor detail koppel je je bevindingen terug richting het management zodat jullie samen de nodige aanpassingen kunnen doen. Je bent altijd in beweging, stil staan is voor jou geen optie. Je ziet je werk en duikt er meteen boven op. Van het lopen van orders tot het sluiten van de verkoop: Je bent resultaat gericht, commercieel ingesteld en de klant staat altijd op 1.

Functiebeschrijving

Om Supervisor in onze winkel in Almere te worden beschik je over een aantal talenten en ervaringen:

 • Ervaring binnen de retail

 • Fulltime beschikbaar en flexibel t.a.v. werken in het weekend en koopavond.

 • Enthousiast, Commercieel & Resultaatgericht.

 • Teamgericht, leergierig & AmbitieusFunctie-eisen

Sprinter sports is onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. Als onderdeel van de internationale ambities zijn op 1 Juli 2021 de Nederlandse Retail formules Perry sport en Aktiesport overgenomen door ISRG. Sindsdien zet het Sprinter merk grote stappen om ook in Nederland voet aan de grond te krijgen. Met de opening van de winkel in Almere heeft Sprinter 3 winkels in Nederland. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze Supervisor in Almere te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Past de functie van supervisor toch niet bij je? Geen probleem, alle vacatures zijn hier te vinden.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt bij ons uitstekende kansen om door te groeien binnen de organisatie. Jij brengt je enthousiasme en gedrevenheid. Wij bieden je de tools om je verder te ontwikkelen. Je krijgt bij ons:

 • Een leuk salaris

 • Trainingen in o.a verkopen

 • 20% personeelskorting op alle producten van Sprinter, Perry & Aktiesport

 • Een afwisselende en uitdagende baan

 • Je bent elke dag bezig met de tofste producten van A-merken zoals Nike, adidas TNX, Puma en meer!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.