City 360

BOA / Fiscaal parkeercontroleur gemeente Bergen

Details van de functie

Logo Bewaker van veilig parkeren

Functieomschrijving

Je bent een liefhebber van de wet- en regelgeving en wilt aan de slag als fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega?s. In deze mooie functie binnen de gemeente Bergen krijg jij de kans om jezelf te laten zien.

Als fulltime parkeercontroleur ben je in de gemeente Bergen verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Bergen altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als parkeercontroleur voer je samen met een collega te voet uit.

Wat je krijgt

  • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een passend salaris met aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Ben je nog niet in het bezit van een boa-getuigschrift? Dan bieden wij jou interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar middels een betaalde opleiding;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

  • Je hebt een positieve, vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
  • Je bent in staat om doortastend op te treden;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent bereid om in dagdienst, avonddienst en in de weekenden te werken;
  • Je hebt affiniteit met wet- en regelgeving;
  • Je beschikt over een boa-getuigschrift (pré).

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waarvoor 20 jaar in je verleden wordt teruggekeken is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fiscaal parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360