Breijer

Servicemonteur Verwarmingstechniek

Details van de functie

Logo Ben jij onze service gerichte monteur die onze klanten er warmpjes bij laat zitten?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor.

We zijn voor onze vestiging in Rotterdam voor de afdeling Verwarmingstechniek op zoek naar Servicemonteur.

Als Servicemonteur Verwarmingstechniek bij Breijer ben je verantwoordelijk voor het verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan centrale verwarmingssystemen. Dit doe je voornamelijk in bewoonde omgevingen. Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage van je bevindingen en schakelt hierover met je leidinggevende, de planning en de front-office. Jij bent als ervaren Servicemonteur in staat om zelfstandig te werken. Je komt te werken binnen een enthousiast, nauw verbonden en succesvol team. Er is alle ruimte om je ideen en initiatieven te ontplooien.

Wat je krijgt

 • een bruto maandsalaris van ? 2.800,- tot ? 3.400,- afgestemd op jouw leeftijd, ervaring en skills;
 • een auto van de zaak;
 • een goede pensioenregeling;
 • een smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega?s voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

Service- en klantgericht, twee woorden die helemaal op jou van toepassing zijn. Jouw focus als servicemonteur ligt op het verlenen van perfecte service, volledig op de klant afgestemd. Daarbij maak je gebruik van technische kennis en je analytische mindset. Je neemt het initiatief om naar oplossingen toe te werken. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd met een klus aan de slag. Zo lever je de beste dienstverlening en houd je de kosten scherp in de gaten. Ook heb jij als onze nieuwe servicemonteur:
 • een afgeronde MTS/MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, koeltechniek of Installatietechniek;
 • aantoonbare relevante ervaring in een soortgelijke functie;
 • NEN 3140 certificaat of bereid deze te behalen;
 • VCA-VOL certificaat of bereid deze te behalen;
 • bereid bent om storingsdiensten te draaien;
 • rijbewijs (de auto/bus krijg je van ons).

Contact

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Chavely Pancham, onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer