Gom

Schoonmaak medewerker diverse objecten in Enkhuizen

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Enkhuizen, Noord-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij verschillende objecten in Enkhuizen, Noord-Holland. Zo kun je op dit moment aan de slag bij;

  • Renolit Enkhuizen. De werkdagen zijn zaterdag en zondag van 06:00 tot 10:00. Dit is een parttime werkweek. Wil je hier graag meer uren werken? Vraag de recruiter voor meer mogelijkheden!
  • Syngenta Enkhuizen. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 19:00. Dit is een parttime werkweek.

Wil je meer uren in de week werken? Dan is er een combinatie mogelijk met een vacature in Hoorn! Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;

vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

een extra vrije dag op je verjaardag;

diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker on tour heb jij;

een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;

affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de parttime of schoonmaak medewerker die wij zoeken in de omgeving van Enkhuizen, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom