Trigion

Beveiliger Bouw en toezicht DJI Scheveningen

 • Vacature
Pompstationsweg, Den HaagScheveningen
19 maart 2023

Details van de functie

Logo Als beveiliger Bouw en Toezicht bij DJI Scheveningen jij voor de veiligheid binnen de muren van het justitieel complex. Ben jij fit en zelfverzekerd? Ga direct aan de slag. Trigion. De veili

Functieomschrijving

Trigion staat niet voor niets voor ?de veilige keuze?. De veiligheid van medewerkers, gedetineerden en bouwlieden van de gevangenis ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Bij deze gevangenis draai je doordeweekse ochtend- en middagdiensten.

Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. Op deze unieke werklocatie bij Dienst JustitiŽle Inrichtingen ben jij als toezichthouder van grote waarde. Trigion staat niet voor niets voor ?de veilige keuze?. De veiligheid van medewerkers, gedetineerden en bezoekers) van PI Scheveningen ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Bij deze penitentiaire inrichting draai je dagdiensten. Als Toezichthouder houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:
 • Controle van goederen. Je zorgt ervoor dat alleen toegestane goederen de inrichting binnenkomen en verlaten.
 • Bouwtoezicht en begeleiding van externe partijen die werkzaamheden komen verrichten.
 • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende of gevaarlijke situaties en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega?s met:

 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract.
 • Bruto uurloon tussen de ?15,08 en ?17,97 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als complexbeveiliger loop je wat af. Het behalen van een fysieke vaardigheidstoets is voorwaarde om met het opleidingstraject te kunnen starten. Dat je integer, besluitvaardig en betrouwbaar bent spreekt voor zich. Ook onder druk of verleiding blijf je volgens de gestelde normen en waarden handelen. Onze slogan ?Trigion: De veilige keuze? straal jij ook echt uit. Onregelmatigheden of conflicten? Jij draait je sterke hand hier niet voor om! Als onze nieuwe complex beveiliger:

 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie en de aanvraag van een VOG Plus zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Je bent in het bezit van een geldige identiteitskaart of paspoort (Nederlandse nationaliteit).

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo?n 20 minuten. Je ziet video?s over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou ťn heb jij een goed beeld van het werkveld.

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.

Heb je interesse in werken bij DJI en ben je zzp'er? Neem dan ook contact met ons op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion