Tata Steel

Senior Werkvoorbereider/Planner

Details van de functie

Logo Niet zomaar een Senior Werkvoorbereider/Planner.. maar voor hét bedrijf waar alles groter, complexer en uitdagender is dan waar dan ook!

Wat ga je doen?

De afdeling Site Services en Beheer (SSB) is volop in beweging met als doel het beheer van infrastructuur, gebouwen en facilitair management naar een hoger niveau te brengen. In deze functie van Senior Werkvoorbereider/Planner ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen en verbeteren van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van civiele assets. Het betreft uiteenlopende werkzaamheden. Denk daarbij aan het inplannen van grote onderhoudsklussen aan de kades van onze havens tijdens kadestilstanden of diverse bouwkundige klussen in fabrieken of onze kantoren.

Als Senior Werkvoorbereider/Planner sta je in contact met diverse collega?s binnen en buiten je team en met externe firma?s. Een greep uit jouw takenpakket:
 • Het voorbereiden en plannen van periodieke orders.
 • Bewaken van (de voortgang) van het gehele proces, van aanvraag tot en met uitvoering.
 • Opstellen van werkvergunningen.
 • Controleren of werkpakketten compleet zijn. Afhandeling en vastlegging van inspectie documenten.
 • Aanbrengen van structuur in werkprocessen.

Het leuke aan deze functie is dat deze site breed wordt uitgevoerd. Daarnaast is het een nieuwe rol binnen het huidige team. Dit geeft gelegenheid tot eigen inbreng. Denk mee over hoe we de werkzaamheden het beste kunnen organiseren en inrichten, met als doel het efficiënt organiseren van het werk.

In deze functie draai je kantoordiensten (starttijd tussen 06.00 en 08.00), afhankelijk van de starttijd betekent dit, vermijden van eventuele files en op tijd naar huis! Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een 4x9 rooster te lopen. Flexibiliteit is dus binnen deze functie zeker mogelijk en bespreekbaar.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding (bij voorkeur in een technische richting).
 • Bij voorkeur ervaring met organiseer- en planwerkzaamheden in een technische omgeving.
 • Je weet effectief te communiceren op verschillende niveaulijnen.
 • Beschikt over goede planning en organisatorische vaardigheden.

Herken jij je niet in alle bovenstaande punten, maar denk je wel geschikt te zijn voor de functie? Voel je vrij om te solliciteren!

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR4.600,- bruto per maand is.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel.
 • Naast een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • 70% van jouw pensioenpremie wordt vergoed.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Het team waar jij in komt te werken betreft het beheerteam. Zij zijn verantwoordelijk voor de civiele werkzaamheden van site breed onderhoud. Deze bestaat uit 13 personen en uit verschillende disciplines. Deze disciplines betreffen; bouwkundig, wegen en terreinen, riolen en havens. Daarnaast heeft het team veel contact met interne klanten, zoals: ertsvoorbereiding, on site logistics, oxystaalfabriek en de andere afdelingen binnen site services en beheer (SSB).

Het team kenmerkt zich als een gezellig team die regelmatig teamuitjes organiseren. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigt. Daarnaast loop je gemakkelijk bij elkaar naar binnen want iedereen zit op dezelfde afdeling en waar nodig staat ieder voor elkaar klaar.

Jouw afdeling:

SSB voert voor de site IJmuiden ketenbreed de regie op de gebieden beheer van infrastructuur, gebouwen en facilitair management. Op deze gebieden ambieert SSB de enige en vanzelfsprekende dienstverlener voor de gebruiker te zijn. Daartoe leveren we diensten met een optimale prijs-/kwaliteitverhouding, zijn onze medewerkers professioneel en klantgericht, en blijven wij onze diensten continu verbeteren.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Megan Kuhne, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] .

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel