Tata Steel

Teamleider Techniek Warmbandwalserij

Details van de functie

Logo Ben jij de teamleider die het hoofd koel houdt om het gepland onderhoud van de afdeling media zo soepel mogelijk de laat verlopen?

Wat ga je doen?

Als Teamleider Techniek Media ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud in jouw deel van de fabriek. Grofweg ben jij verantwoordelijk voor al het water in de Warmbandwalserij. Denk aan pompen, leidingen en kleppen. Jij geeft leiding aan een team van 6 personen die het onderhoud voor media coördineren. De zwaarte ligt met name op preventief onderhoud.

Jouw dag ziet er als volgt uit:

De gehele fabriek werkt met een gezamenlijk onderhoudsplan. Naast grotere jaarstilstanden staat de fabriek regelmatig een dag stil voor gepland onderhoud. Jij beoordeelt de onderhoudsplannen van de beheerders in jouw team en daagt hen uit op technisch vlak, is het voorstel technisch haalbaar en past het binnen het gestelde budget? Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor personeelsontwikkeling in jouw team.

Dankzij jouw inspanningen werkt iedereen in een fijne werksfeer en loopt het onderhoud voor de media op rolletjes.

Maar wat maakt deze functie nou echt zo leuk?
 • Jij kunt zorgen dat we nog meer onderhoud doen gedurende de geplande stilstanden.
 • Als teamleider werk je bij grote projecten samen met het projectteam zodat alle technische activiteiten op elkaar afgestemd zijn.

Kortom: een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden. Bovendien heb je een mooi perspectief om door te groeien naar onderhoudsmanager.

Herken jij jezelf hierin?

Door de unieke en uitdagende werkomgeving vragen we wel wat van je, daarom:
 • Heb je een afgeronde associate degree of hbo opleiding in een technische richting.
 • Kun je een aantal jaar werkervaring in het onderhoud of in een productieomgeving met ons delen.
 • Ben jij nieuwsgierig naar het hoe en waarom.
 • Is netjes en tactvol organiseren en plannen jouw tweede natuur.
 • Manage en implementeer jij veranderingen in de dagelijkse praktijk.
 • Weet je effectief samen te werken en leiding te geven aan je collega?s.

Wat bieden wij jou?

De grootte van het terrein in combinatie met de diversiteit aan techniek is uniek in Nederland, dat betekent dat jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving is. Daarnaast bieden wij:
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring is. Het basis bruto maandsalaris voor deze functie valt tussen de EUR 4.000,- en EUR 5.800,- bruto, dit is exclusief toeslagen.
 • Naast een variabele winstdeling ook een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Een pensioenregeling waarbij Tata Steel 70% betaalt van de premie.

Wij vinden vitaliteit en diversiteit onder onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw fabriek:

Bij de Warmbandwalserij werken zo?n 500 mensen, die met het plakken van de Oxystaalfabriek rollen maken met klant specifieke eigenschappen. Deze rollen gaan vervolgens naar externe klanten of voor verdere bewerking naar de Koudbandwalserijen.

In deze rol kun je stellen dat je met bijna iedereen in de fabriek samenwerkt, van productiemedewerkers tot installatiebeheerders, van Chef van de Wacht tot Onderhoudsmanager en het Werkeenheids team. Daarnaast werk jij ook veel samen met stilstandmanagers van aansluitende werkeenheden. Kortom; een enorme interessante baan!

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Frank Geerlofs, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] .

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel