Tata Steel

Technisch Onderhoudscoördinator Media en Koeling

Details van de functie

Logo Houd jij van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is?

Wat ga je doen?

Bij de fabrieken van Tata Steel zijn meerdere vacatures voor Installatiebeheerder. Als installatiebeheerder waarborg en verbeter je de beschikbaarheid en betrouwbaarheid door middel van het inschatten, uitwerken en plannen van benodigd onderhoud. Het leuke aan deze functie is dat je veel contact hebt met de verschillende collega's in jouw werkgebied. Dit zijn productie- en techniekafdelingen binnen de fabrieken. Verder vorm je de schakel de eigen technische dienst en externe firma?s.

Met onze gigantisch grote installaties kom je met een werktuigbouwkunde achtergrond helemaal aan je trekken. Je treft regelmatig een combinatie van oude en de nieuwste technieken aan. Je krijgt te maken met mechanische techniek van bouten en moeren tot pompen, motoren en complete tandwielkasten, van hydrauliek tot diverse soorten aandrijvingen.

Overige werkzaamheden als installatiebeheerder:
 • Reguliere onderhoudswerkzaamheden zoals inspecties en keuringen, smeerbeurten e.d. uitwerken tot concrete werkopdrachten.
 • Toezicht houden op naleving van veiligheidsmaatregelen en de afgesproken werkopdracht.
 • Financiële en administratieve afhandeling van de onderhoudsklussen vastleggen in SAP.

Maar wat maakt het nu echt leuk?
De afwisseling tussen bureauwerk en daadwerkelijk de fabriek in! Om te zien hoe de installatie werkt en bij geplande revisies ben je gemiddeld 20 tot 30% van je tijd in de fabriek. Je helpt mee met het structureel oplossen van storingen. Bovendien ga je in steeds vaker de performance van installaties zien en controleren via je tablet.

Hoe ziet jouw loopbaanpad eruit?
Wij selecteren de beste baan en plek aan de hand van jouw ervaring, opleiding en interesse. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, is de mogelijkheid om door te stromen richting een rol als teamleider. Ook zijn er mogelijkheden om een hbo te gaan doen.

Herken jij jezelf hierin?

Voor deze positie zoeken wij iemand die het overzicht kan bewaren en verantwoordelijkheid neemt voor de eigen installatie

Daarnaast:
 • Heb jij een mbo 4 diploma werktuigbouwkunde, of een mbo 3 diploma en je bent bereid om een mbo 4 diploma te halen
 • Ben jij van nature nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe technieken
 • Ben jij een technisch aanspreekpunt tijdens het schakelen met externe firma?s
 • Houd jij van structuur en ben je een kei in plannen en organiseren

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de EUR2800 en EUR4300 afhankelijk van je ervaring en opleiding
 • Een variabele winstuitkering, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en in Mei een vakantietoeslag van 8%
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen en 10 Adv-dagen
 • Een sterke pensioenvoorziening, onkostenvergoeding en een tegemoetkoming in je ziektekosten
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven verbeteren door het volgen van cursussen en opleidingen

Wat is jouw werkomgeving?

Tata Steel vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn, waarbij een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk is. Het bedrijf heeft bewezen zichzelf keer op keer opnieuw uit te kunnen vinden en om te gaan met veranderende omstandigheden. Hiervoor moet iedereen zich blijven aanpassen. Verandering en vernieuwing staan daarom voorop.

Jouw fabriek

De Oxystaalfabriek, waar in totaal 900 mensen werken, bestaat uit meerdere installaties die van ruwijzer staal maken. Wij krijgen het ruwijzer in hete vloeibare vorm van de Hoogovens aangeleverd en maken hier plakken staal met klant specifieke eigenschappen van. Het is onze uitdaging om de productie fors te verhogen met een betrouwbaar proces en rekening houdend met de strikte kwaliteitseisen.

Jouw team

Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de Centrale Voorzieningen van de Oxystaalfabriek. Dit team bestaat uit specialisten in werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Frank Geerlofs, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel