Incluzio Uitvoering Oost

Ambulant Begeleider Twente - Jeugd en WMO

Details van de functie

Logo Incluzio Uitvoering Oost onderscheidt zich door weinig uitsluitingscriteria. Wij gaan door waar anderen stoppen. Is dat de uitdaging die jij zoekt? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Incluzio Uitvoering Oost is een jonge en dynamische organisatie waar ondernemerschap, kansen zien ťn krijgen en continu leren en groeien centraal staan. Incluzio Uitvoering Oost biedt een breed scala aan dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn. Dit doen wij in verschillende gemeenten in Overijssel en Gelderland. De talenten, kansen en mogelijkheden van onze cliŽnten zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Ons ambulante team werkt outreachend en zo dicht mogelijk bij de cliŽnt. Incluzio Uitvoering Oost staat voor: ondernemend, overtuigd, samen en taakgericht.

In de regio Twente zoeken wij een ambulant begeleider. Jij richt je op de begeleiding van jeugd & jongvolwassenen met psychische en/of psychosomatische klachten. Wij begeleiden tevens gezinnen en volwassenen met complexe hulpvragen op diverse leefgebieden, zoals wonen/huisvesting, financiŽn, sociaal functioneren en maatschappelijke participatie. Onze cliŽnten hebben vaak al (meerdere) hulpverleningstrajecten achter de rug; zonder het gewenste resultaat. Wij gaan verder waar anderen stoppen. De medewerkers van Incluzio Uitvoering Oost benaderen een probleem als een uitdaging en bereiken hiermee positieve resultaten.Jij treedt op als coach en begeleider. Samen met de cliŽnt stel je een zorgplan en plan van aanpak op. Je biedt individuele begeleiding waarbij je toe werkt naar (meer) zelfredzaamheid. Waar nodig voorkom en stabiliseer je een crisissituaties met daadkrachtig en praktisch handelen. Een de-escalerend aanpak en methodisch werken om toe te werken naar het gewenste resultaat. Dit doe je zo nodig samen met andere (zorg)partners en het sociale netwerk van de cliŽnt. Structureel rapporteren en het voeren van evaluaties met de cliŽnt en betrokken partners zijn onderdeel van jouw werk.

Jij ziet kansen en laat cliŽnten hun talenten inzien ťn inzetten!

Wat je krijgt

We hebben een plekje voor je vrij in team Twente! Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid en veel flexibiliteit om jouw eigen agenda in te delen. Daarnaast veel problematiek om jezelf heel breed te ontwikkelen en natuurlijk ook de nodige arbeidsvoorwaarden:
 • Salaris in schaal 8, CAO Sociaal Werk (?2.867,- en maximaal ?4.086,- bruto per maand) inschaling geschied aan de hand van werkervaring;
 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je SKJ-registratie intern te behalen;
 • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Een kilometervergoeding van ?0,37 cent per kilometer.

Wie je bent

Als ambulant begeleider ben je een positieve, doelgerichte en toegankelijke collega die tevens een meerwaarde is voor het team en de organisatie.

Wij vragen:
 • Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting SPH, MWD, Social Work of soortgelijk;
 • Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met het coachen van en bieden van hulp aan mensen met complexe hulpvragen op meerdere leefgebieden;
 • In het bezit van een SKJ-registratie of de mogelijkheid deze te behalen;
 • Je weet de grens te bewaken tussen jouw verantwoordelijkheid en die van een ander;
 • Stressbestendigheid en een creatieve blik;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent woonachtig in de (omgeving van) regio Twente;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en auto.

?

?Wij zijn Incluzio Uitvoering Oost en wie ben jij?

Ben je enthousiast over de vacature solliciteer dan direct! Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Uitvoering Oost