City 360

BOA Handhaver in opleiding gemeente Schiedam

Details van de functie

Logo Betaalde opleiding tot BOA met baangarantie!

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als toezichthouder, beveiliger of een achtergrond bij defensie en klaar voor de volgende stap in jouw carrière, wil je een eerste stap zetten richting een carrière bij de politie of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de opleiding tot fulltime boa misschien wel wat jij zoekt.

Als boa in opleiding stomen we jou in 10 weken klaar voor dit mooie vak. We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief tweede sollicitatiegesprek) per direct aan de slag kunt in de gemeente Schiedam. Wil je meer weten over wat je te wachten staat tijdens deze betaalde opleiding? Klik dan hier.

De boa opleiding

Tijdens de opleiding tot boa doe je kennis op over wet- en regelgeving en hoe je mensen aanspreekt die je daarna als handhaver in de gemeente Schiedam toepast. De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen, en proeftoetsen. De opleiding tot boa bestaat uit 13 lesdagen en 3 examendagen, verspreid over 10 weken met 2 lesdagen per week:

 • Wettelijk kader (6 dagen);
 • Gespreks- en benaderingstechnieken (4 dagen);
 • Regeling toetsing geweldsbeheersing (3 dagen).

De cursusdagen en lesmateriaal worden voor jou betaald. Naast de lesdagen ga je 3 dagen per week aan het werk in de gemeente Schiedam. Hierdoor doe je ervaring op die je voorbereidt op je werk als handhaver. Je werkt hierbij nauw samen met handhavers.

Wat ga je doen als integraal handhaver (boa)?

Als integraal handhaver ben je proactief: jij ziet het werk ?liggen? en denkt actief mee met de wensen van de gemeente Schiedam. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht waardoor je in staat bent de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Indien nodig maak je op een passende wijze gebruik van je bevoegdheden. Je spreekt mensen aan op ongewenst gedrag en stimuleert hen om zich aan regels te houden. Daarnaast begrijp jij dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger en ondernemer van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je gaat daarom graag het gesprek aan om te weten hoe het gaat en wat er speelt. Je bent er immers voor hen. Samen met de inwoners van Schiedam draag jij bij aan een plezierige en schone leefomgeving!

In de functie van integraal handhaver openbare ruimte ga je je bezig houden met de ?brede? handhaving binnen de gemeente. Dit houdt in dat je op alle aspecten binnen domein I kan worden ingezet, zowel zelfstandig als in teamverband. Als integraal handhaver beheerst je dan ook alle aspecten van het vak en haal je er plezier uit om je met wisselende en uiteenlopende werkzaamheden bezig te houden. Je krijgt alle ruimte om jezelf binnen het team te ontwikkelen.

De werkzaamheden worden voornamelijk te voet of per fiets uitgevoerd, een goede fysieke gesteldheid vinden wij daarom belangrijk.

Je werkzaamheden zijn:

 • Toezicht houden op het naleven van de wet- en regelgeving omtrent het gemeentelijk beleid (A.P.V.) en waar nodig handhavend optreden;
 • Toezicht houden op het sociaal gebruik van de openbare ruimte en op straat;
 • Het ondersteunen van politie en gemeentelijke diensten;
 • Digitaal registreren van bevindingen en deze delen met collega?s en leidinggevenden;
 • Je neemt deel aan voorkomende projecten.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Schiedam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je kosteloos profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een bonus van maar liefst ?250,- wanneer je de opleiding in één keer haalt!;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigon City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 • Een bruto maandsalaris van ?2.215,02,- tot ?3.301,- op basis van 36 uur;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

Als fulltime boa in opleiding moet je aan een aantal eisen voldoen:

 • Je beschikt over een MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het werkveld binnen toezicht en handhaving, beveiliging of defensie;
 • Je beschikt over een goede en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taall;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor avond, nacht- en weekenddiensten.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure, tevens kunnen wij jou vragen om een asssesment af te leggen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa in opleiding door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360