Facilicom Group

Payroll specialist (administrateur/controller)

Details van de functie

Logo Zoek jij een rol waarbij salarisadministratie en controlling samen komen? Een rol waarbij jij het verschil kan maken binnen een groot familiebedrijf? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom, ťťn van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland. Gestart in het facilitaire domein hebben we inmiddels een werkterrein gecreŽerd dat zich uitstrekt over verschillende sectoren. In ruim zes decennia tijd is dienstverlening onderdeel geworden van het Facilicom-DNA. De kennis en kunde, opgebouwd in facilitaire diensten, blijkt goed overdraagbaar: dat maakt dat we succesvol de stap hebben kunnen zetten naar een andere branche, waar we kansen zien om niet nieuw te zijn maar vooral vernieuwend. Dat doen we met de eigen labels Gom, Trigion, Facilicom Solutions, Food&I en Incluzio. Dit zijn zelfstandige bedrijven die de visie en slagkracht delen van een hybride dienstverlener met landelijke dekking. Voor al deze labels zijn totaal bijna 25.000 medewerkers aan de slag in verschillende rollen, verschillende cao?s, urenregistraties etc. Om voor iedereen correct en op tijd zijn salaris te laten uitbetalen hebben wij 20 salarisadministrateurs in dienst en zijn wij nu opzoek naar een payroll controller die samen met de business en de teams zorgt voor een correcte en betrouwbare verantwoording van de salarissen in onze financiŽle administratie.

Wat ga je doen?

Vanuit afdeling Payroll ben je het gezicht en aanspreekpunt voor de accountants van de verschillende divisies. Je borgt dat de tussenrekeningen ten behoeve van de afdeling financiŽn en de accountants, aansluiten. Dit doe je op een constructieve wijze. Jij weet mensen te verbinden, je snapt de diverse belangen en weet een brug te slaan waardoor benodigde stukken worden aangeleverd en het gewenste resultaat wordt behaald, oftewel alles dat geboekt is klopt.

Jij bent de brug tussen de je eigen afdeling, de divisies, afdeling controlling en de accountants. Je bent in de lead als coŲrdinator om samen met de verschillende payrollteams de reconciliatie te verzorgen. Samen zorgen jullie ervoor dat de sheets correct en volledig worden ingevuld waardoor er een goed verantwoording van de payrolladministratie is.

Jij wordt gedreven om:

? De financiŽle boekhouding van de verschillende divisie op het gebied van payroll correct te verwerken!

? Je vindt het leuk om kennis te delen en je bent actief bezig met je eigen kennisontwikkeling.

? Jij helpt onze afdeling te verbreden en zich te verdiepen op het gebeid van payroll. Wij zijn een lerende organisatie en vinden het belangrijk dat we ons zelf hier continu in ontwikkelen.

? Tevens ben jij onze interne auditor die de processen en werkinstructies binnen onze afdeling Payroll beoordeelt en hierover adviezen geeft.

Wat je krijgt

Waarom Facilicom?

? Jij vindt een goede werk-privť balans belangrijk. Wij streven samen continu naar de ideale verhouding thuiswerken of op kantoor.

? Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de ? 3.750 en ? 4.750 bruto fulltime per maand

? 27 vakantiedagen

? Een pensioenregeling, mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen

? Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

En last but not least, we zijn een familiebedrijf en dat voel je, en een bedrijf dat altijd in beweging is waardoor jouw rol nooit verveelt.

Wie je bent

Wat vraagt dit van jou?

Jij werkt gestructureerd en planmatig, je hebt een scherp oog voor de belangen van de afdeling en de klant, je analyseert wat er nodig is en je weet de diverse partijen te verbinden en mee te nemen. Je hebt ervaring met payrolladministratie en bent gewend om het brede spectrum op te pakken. Communicatief ben je sterk en je staat stevig in je schoenen.

Verder heb je:

? HBO werk- en denkniveau richting

? FinanciŽle opleidingsrichting

? Kennis van Afas Payroll

? Ervaring met projectmanagement

? Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Group