Facilicom Solutions

Senior projectmanager bij dé facilitaire en technische dienstverlener

Details van de functie

Logo Ben jij een kei in projectmanagement en hou je van de afwisseling en dynamiek in de verschillende opdrachten op verschillende locaties? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn Facilicom Solutions en wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor onze klanten. We houden ons bezig met het oplossen van facilitaire- en vastgoedvraagstukken. We doen dat in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs. Hoe we dat doen? Met een aanpak die mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief is. En bovenal met een grote passie voor het vak. Of het nu gaat om performance vraagstukken, inkopen van facilitaire diensten, verandermanagement, advies over de werkomgeving of de (door)ontwikkeling van een facilitaire organisatie, wij pakken het aan. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven projectmanager het verschil kunt maken!

Wat ga je doen?
In de functie van projectmanager facilitair (interim opdrachten) voer je diverse opdrachten uit op het gebied van facility management bij toonaangevende opdrachtgevers, denk aan Essent, Fedex en de ABN AMRO. Je ontwikkelt facilitair beleid, analyseert en verbetert facilitaire processen, stuurt teams aan en begeleidt bij aanbesteding- en inkooptrajecten. Daarnaast is het uitvoeren van interim opdrachten in rollen als facility manager of adviseur, teamleider of facilitair specialist ook een belangrijk onderdeel van je functie.

Een greep uit de interim opdrachten:
  • Je gaat aan de slag als facilitair adviseur bij een grote gemeente. Je begeleidt de aanbesteding voor een nieuwe koffieleverancier en je bent bezig met beleidsontwikkeling en huisvestingsprojecten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het facilitaire team van de GGD op verschillende locaties. Je stuurt de service desk aan, de handyman, de receptionistes en zorgt voor optimalisaties aan o.a. het FMIS.
  • Je bent locatiemanager facilitair bij een middelbare school. Je realiseert een verbeterslag in de processen en de dienstverlening op het facilitaire domein;
  • Je doet onderzoek en geeft advies bij een grote Stichting over een toekomstbestendige facilitaire organisatie inrichting.

In deze rol ontwikkel je jezelf doorlopend doordat je veel verschillende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven uitvoert in een korte tijd.

Wat je krijgt

Je gaat aan de slag binnen een professionele werkomgeving, oftewel je collega?s hebben kennis en kunde van het werkveld en weten hoe ze hier een efficiënt project van moeten maken. Onze club is volop in beweging, ontwikkeling vinden wij belangrijk! Hier hebben we jou bij nodig, jouw bijdrage brengt ons team weer verder.

Ons team bestaat uit 10 projectmanagers en zijn samen met nog +/- 65 andere projectmanagers/ consultants onderdeel van Facilicom Solutions. Met elkaar verbeteren wij de dienstverlening bij onze klanten. We zijn een gezellig team, hebben regelmatig evenementen met elkaar en hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Kortom, je komt in een energiek, dynamisch team dat oog voor elkaar heeft en streeft naar het beste resultaat.

Een salaris tussen de ? 3.500,- en ? 5.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;

Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;

Een tantièmeregeling;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en bedrijfsfitness, een NS businesscard

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Je beschikt over een facilitaire achtergrond en hebt daarin een bak aan werkervaring! Je hebt gezien wat er werkt en wat er niet werkt waardoor jij de klant optimaal kan adviseren. Je hebt een no nonsens mentaliteit en bent een echte aanpakker. Je hebt ervaring in facilitaire projecten en bent in staat klanten te adviseren en te ontzorgen. Je vindt het leuk om de vraag achter de vraag te halen, je neemt je klanten mee, weet hoe de hazen lopen en kent het spel, met als doel resultaat! Je houdt van dynamiek en snel schakelen. Je doorziet processen, je weet te laveren tussen de verschillende niveaus en impopulaire besluiten weet jij enthousiast te brengen. Je bent leergierig en gedijt goed in steeds nieuwe omgevingen. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang nooit uit het oog. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit maak je het verschil.

Wat breng jij mee?
? Je hebt een WO of afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur facility management;
? Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring binnen het facilitaire domein in de rol van projectmanager, adviseur of facilitair manager;
? Je bent communicatief sterk, organisatiesensitief en streeft vanuit je deskundigheid naar het beste resultaat;
? Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het facilitaire domein door het schrijven van blogs, opiniestukken en- of door een bijdrage te leveren aan onze naamsbekendheid middels workshops of gastcolleges.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions