Facilicom Solutions

Customer Support & Finance Specialist bij onze klant Jacobs Douwe Egberts in Utrecht

Details van de functie

Logo Krijg je energie van het ontzorgen van de klant en staat service bij jou hoog in het vaandel?

Functieomschrijving

Wil jij werken voor een groot familie bedrijf in een corporate omgeving? Spreekt het je aan om te werken voor een organisatie met volop doorgroeimogelijkheden? Dan is de rol van Customer Support & Finance Specialist bij onze klant Jacobs Douwe Egberts (JDE) iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom, een Nederlands familiebedrijf en met 28.000 collega?s een van de grootste dienstverlenende organisaties in ons land. Voor ons professionele, informele en hechte accountteam dat voor onze klant JDE in Utrecht actief is zoeken wij een nieuwe collega Customer Support & Finance Specialist. Houdt jij ervan om te werken in een professioneel maar informeel en gezellig team? Ben je financieel onderlegd en staat service verlenen bij jou hoog in het vaandel? Lees dan direct verder!

Onze dienstverlening aan onze klant JDE betreft integraal facilitaire management (IFM): alle schoonmaakwerkzaamheden, beveiliging, catering, groenonderhoud en nog vele andere diensten vertrouwt JDE aan Facilicom toe. Dat is een grote en mooie uitdaging die we oppakken met ons accountteam.

Krijg je energie van het ontzorgen van de klant en staat service bij jou hoog in het vaandel? In deze functie zoeken wij iemand die zich wil vastbijten in de facilitaire vraagstukken van de klant en affiniteit heeft met het voeren van financiŽle administratie. Draai jij je hand niet om voor financiŽle rapportages? Ben je verder bekend met facilitymanagement informatiesystemen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Je bent als Customer Support & Finance Specialist samen met je collega?s verantwoordelijk voor het zo soepel en efficiŽnt laten verlopen van de financiŽle administratie van en voor onze klanten. Je bent een spin in het web en houdt je bezig met het ontzorgen van de klant en werkt samen met het operationele team.

Wie wij zijn

Wij zijn een professioneel team met een gezellige werkcultuur. Een informele werksfeer vinden we belangrijk, dus de deur voor advies staat bij iedereen open. Meerdere keren per week komen we (virtueel) samen om werkzaamheden, projecten en uitdagingen te bespreken, waar kennis delen en elke dag verbeteren centraal staat. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht en je komt te werken in het team van Facility Management.

Wat je gaat doen

Jij zorgt als Customer Support & Finance Specialist ervoor dat de facturatie van de aan jou toegewezen klanten goed verloopt. Je ondersteunt de klantmanager en bent daarbij de schakel binnen het financiŽle proces. Dit betekent dat je facturen verwerkt waarbij contractkennis opdoen en het uitzoeken van financiŽle vraagstukken ook tot de werkzaamheden behoort. Daarnaast ben je het aanspreekpunt als er vanuit de leverancier of de klant vragen zijn betreffende de facturatie. Verder neem je deel aan projecten om de totale dienstverlening en de afdeling continu te verbeteren.

Wat je krijgt

Het allerbelangrijkste voor ons is dat jij je binnen ons team thuis voelt en plezier hebt in je werk! Daarnaast mag je rekenen op:
 • Een transparante werkomgeving, met korte, directe lijnen met je collega?s;
 • Een marktconform salaris tussen de 2.200,- en 2.800,- per maand;
 • Een gezellig en enthousiast team met de nodige humor en gedrevenheid;
 • Mogelijkheid om thuis of bij de klant op locatie te werken;
 • Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • De mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. online trainingen van GoodHabitz;
 • Voor een minimale bijdrage per maand gebruik maken van het Sociaal Fonds;
 • Jong Facilicom, inclusief gave events.

Wie je bent

 • Je kunt zelfstandig werken en handelen, maar je voelt je ook betrokken bij het team en werkt graag met je collega's samen aan een goed eindresultaat;
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding, het liefst in de financiŽle richting;
 • Je bent proactief, secuur en resultaatgericht;
 • Ervaring met Facilitair Management Informatiesystemen (FMIS) zoals Axxerion en Prequest;
 • Je hebt kennis van MS Office;
 • Kennis van financiŽle processen is een must;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie is een prť;
 • Je bent collegiaal en durft je mening te geven.

Spreekt bovenstaande vacature jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega! Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions