Consolid

Chauffeur CE Diepvries logistiek Cornelissen

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met een geldig CE Rijbewijs. Het gaat om een fulltime functie waarbij de piek ligt op vrijdag tot en met maandag. Ook het werken op parttime basis behoort tot de mogelijkheden.

Bij deze functie wordt meer van je wordt gevraagd dan enkel goed kunnen rijden. Je lading bestaat uit diepvries producten die bezorgd moeten worden bij de filialen van de Albert Heijn. Het is hierbij belangrijk dat je accuraat en secuur werkt. Dit omdat er door een kleine inschattingsfout mogelijk en hele lading afgeschreven kan worden.

Per filiaal gaat het om 2 tot 3 rolcontainers die je gaat lossen. Zodra de rolcontainers van de laadklep af zijn, zal het personeel van de Albert Heijn het verder van je overnemen. Bij het lossen dien je altijd de temperatuur op te meten en deze te noteren. Mocht er onverhoopt wat tegen zitten onderweg of bij een filiaal is het belangrijk dat je dit direct doorgeeft aan de planning.

Bij deze ritten start je over het algemeen vroeg in de ochtend (03.00 uur op zijn vroegst). Dit betekend dat je ook weer op tijd klaar bent en kan gaan genieten van je dag. Uiteraard zijn er ook ritten beschikbaar die later starten, maar daarover zal je in gesprek gaan met de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende en vooral verantwoordelijke baan bieden wij jou nog meer, namelijk:
  • Bruto maandsalaris oplopend tot EUR2844,40 (o.b.v. 40 uur):
  • Bovenstaand maandsalaris is exclusief overwerk en toeslagen!:
  • 8,33% Vakantiegeld:
  • 25 Vakantiedagen:
  • Gratis nascholing Code 95:
  • Een afwisselende en uitdagende functie:
  • Goede pensioenregeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid