Facilicom Solutions

Tendermanager

Details van de functie

Logo Krijg jij energie van uitdagende aanbestedingen? Wil jij deelnemen aan het hele aanbestedingsproces? Dan ben jij de tendermanager die we zoeken.

Functieomschrijving

Weet jij hoe je aanbestedingen en tenders moet winnen? Als tendermanager ben je verantwoordelijk voor het indienen van de winnende aanbieding op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Samen met het team verwerk je jaarlijks ongeveer 10 aanbestedingen en tenders van groot formaat. Denk hierbij aan partijen als UWV, BMW, ABN Amro en KLM. Je bent betrokken bij het gehele traject van schouw tot aan implementatie. Samen met het team bedenk je een creatieve en op maat gemaakte strategie waar de vraag en behoefte van de klant centraal staat.

Samengevat:
 • Je bent inhoudelijk sparringpartner voor klanten en collega?s;
 • Je weet op een tekstueel sterke wijze winnende offertes te schrijven
 • Je weet op een enthousiasmerende wijze een presentatie neer te zetten die aansluit bij de dienstverlening;
 • Je weet middelgrote en grote trajecten tot een goed einde te brengen;
 • Je bent een verbinder en weet een enthousiast team te vormen uit diverse lagen van de organisatie.

De afdeling Tender- en salesmanagement

Facilicom Solutions is een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Het team tender- salesmanagent is verantwoordelijk voor integrale facilitaire tenders, waar meer dan twee facilitaire diensten samenkomen, zoals: schoonmaak, catering, beveiliging, receptie en onderhoud aan gebouwen.

In het team heb je 5 collega?s en een manager. In subteams worden de opdrachten verdeeld. Hierbij wordt gekeken naar wat het beste bij je past. Indien nodig mag je ook hulp inschakelen van buiten het team of van buiten de organisatie.

Wat je krijgt

Als tendermanager bij Facilicom krijg je een functie binnen een dynamische omgeving waar successen worden gevierd. Daarnaast kan je rekenen op:
 • Een salaris tussen ? 3.500 en ? 5.700 bruto per maand (op basis van 40 uur per week) en een interessante tantième regeling;
 • Een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, de mogelijkheid tot thuiswerken of een leuke klantlocatie en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Als tendermanager ben jij een gesprekspartner voor klanten en collega?s. Hierdoor is het belangrijk dat je op verschillende niveaus kunt communiceren en weet wat er nodig is om de behoefte van een klant op tafel te krijgen. Dit doe je vooral door je volledig in te leven in de klant en vooral ?jezelf te zijn?. Door authentiek te blijven en je kwetsbaar op te durven stellen kom je het verst in lange aanbestedingstrajecten. Uiteraard zijn en blijven we een ?leuk? team en zoeken wij iemand die de ?funfactor? heeft.

Verder beschik je over:

 • een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, WO is een pre;
 • minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de facilitaire dienstverlening.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions