City 360

Bijbaan BOA in de gemeente Hoeksche Waard

Details van de functie

Logo Zoek jij een uitdagende bijbaan en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan is dit een uitgelezen kans!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en heb een sterk ontwikkelt rechtsgevoel? Ben jij klantgericht maar sta je ook stevig in je schoenen? Dan is deze parttime functie in de gemeente Hoeksche Waard misschien wel iets voor jou.

Wat ga je doen als handhaver (boa)?

Als handhaver ben je proactief: jij ziet het werk ?liggen? en denkt actief mee met de wensen van de gemeente Hoeksche Waard. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht waardoor je in staat bent de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Indien nodig maak je op een passende wijze gebruik van je bevoegdheden. Je spreekt mensen aan op ongewenst gedrag en stimuleert hen om zich aan regels te houden. Daarnaast begrijp jij dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger en ondernemer van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je gaat daarom graag het gesprek aan om te weten hoe het gaat en wat er speelt. Je bent er immers voor hen. Samen met de inwoners van Hoeksche Waard draag jij bij aan een plezierige en schone leefomgeving!

Je haalt er plezier uit om je met wisselende en uiteenlopende werkzaamheden bezig te houden. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en je communicatieve vaardigheden komen je hierin goed van pas.

We zien in de werkzaamheden graag een BOA die zelfstandig kan werken en/of met ervaring, aangezien zelfstandigheid van je gevraagd wordt, ondanks dat je in een koppel werkt.

De werkzaamheden worden zowel te voet, per fiets of auto uitgevoerd, een goede fysieke gesteldheid vinden wij belangrijk.

Je werkzaamheden zijn:
 • Toezicht houden op het naleven van de wet- en regelgeving omtrent het gemeentelijk beleid (A.P.V.) en waar nodig handhavend optreden;
 • Toezicht houden op het sociaal gebruik van de openbare ruimte en op straat;
 • Het ondersteunen van politie en gemeentelijke diensten;
 • Digitaal registreren van bevindingen en deze delen met collega?s en leidinggevenden;
 • Je neemt deel aan voorkomende projecten.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een parttime contract met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigon City 360 of overname door de gemeente;
 • Een bruto maandsalaris van ?2.215,02 tot ?3.301,- op basis van 36 uur en afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 6% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,- netto!

Wie je bent

Als boa moet je aan een aantal eisen voldoen:
 • Je bent in het bezit van het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inclusief de toets in het kader van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing 3 (RTGB3) of bereidheid om deze te behalen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een geldig rijbewijs B (pré).
 • Ervaring is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

?Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature handhaver (BOA) voor de gemeente Hoeksche Waard door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hiernaast.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360